כללי כרטיס הביקור שלי

• הוסף לסימניות
אם היא הייתה שמה 30% צהוב במקום הצהוב הזה, זה היה הרבה יותר נעים.

• הוסף לסימניות
ואז, הכרטיס היה הרבה פחות זועק, הרבה פחות זכיר, הרבה פחות בולט.

• הוסף לסימניות
טוב, זה עניין של טעם. הצבעים האלה מזעזעים בעיניי כשהם ביחד, אם כי מזעזע זה אכן סוג של בולט....

• הוסף לסימניות
עיצוב מקסים, הצבעים יפים אהבתי..

• הוסף לסימניות
חחח
את מזכירה לי את תקופת הלימודים, כאשר תרגלנו בצבע הזדעזעתי לשמוע שהשילוב בין צהוב לסגול הוא תקני ואף ראוי. היום אנחנו ידידים טובים :)

• הוסף לסימניות
הלוגו משובח, השפיצים אכן מוסיפים לייחודיות שלו.
עיצוב יפה, והשינוי שעשית בפונט של הפרטים - ממש במקום, בחירה טובה, של פונט עם קצוות מעוגלים שמתאימים לכלל העצוב.
הצבעים? צבעים משלימים ובהחלט בטונאליות שמתאימה אחד לשני. עניין של טעם ושל שיקוף העיצוב והתדמית שלך - אם זה נכון עבורך העזות והחוזק של הצבעים - אז לכי על זה. לוגו וכרטיס ביקור אמורים לדעתי לשקף את הסגנון שלך - ככה שרק את יכולה לדעת מה נכון.
ובהצלחה

• הוסף לסימניות
כרטיס מדהים, אני הייתי מקיטה קצת את הצבעים
ולמה לא לשלב את הטקסט בדינמיקה היפה שעשית, החור הלבן מהמם למה לסתום אותו בטקסט?

קבצים מצורפים

• דוג.jpg
    KB 219.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י shira;341382:
מה שמפריע לי מאוד בעין זה הצבע הצהוב...
תנסי לשחק עם צבעים אחרים, אולי כתום.
שיהיה בהצלחה!

למה לא? זה עניין של טעם.
זה מה שאני רוצה לשדר דרך הצבעים האלו שהם מאד חזקים ויש ניגוד חזק ביניהם.
הצהוב הזה הוא מספיק בולט וחזק מול הסגול אני לא רוצה לעשות משהו יותר חלש והוא יהרוס לי את הכרטיס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;341527:
כרטיס מדהים, אני הייתי מקיטה קצת את הצבעים
ולמה לא לשלב את הטקסט בדינמיקה היפה שעשית, החור הלבן מהמם למה לסתום אותו בטקסט?

הרעיון שלך יפה אבל הוא נעלם, כ"כ קטן ולא רואים את הפרטים כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;341513:
הלוגו משובח, השפיצים אכן מוסיפים לייחודיות שלו.
עיצוב יפה, והשינוי שעשית בפונט של הפרטים - ממש במקום, בחירה טובה, של פונט עם קצוות מעוגלים שמתאימים לכלל העצוב.
הצבעים? צבעים משלימים ובהחלט בטונאליות שמתאימה אחד לשני. עניין של טעם ושל שיקוף העיצוב והתדמית שלך - אם זה נכון עבורך העזות והחוזק של הצבעים - אז לכי על זה. לוגו וכרטיס ביקור אמורים לדעתי לשקף את הסגנון שלך - ככה שרק את יכולה לדעת מה נכון.
ובהצלחה

תודה שחרית על הפרגון!
זה בדיוק הסגנון שלי... משהו לא רגוע! אז הלכתי על צבעים האלו שמתאימים לסגנון העיצובי שלי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה