כללי כרטיס הגרלה לקרן הכנסת כלה

• הוסף לסימניות
שלום חברים יקרים!

זה זמן שלא העליתי עבודות לחו"ד והגיעה העת לעשות זאת...;)

מצורף כרטיס הגרלה שעיצבתי (כולל הלוגו, אגב..) ואשמח לשמוע את דעתכם! גודל הכרטיס ברוטו (כולל הספח וההידוק) הוא - 17.5-25 ס"מ (חצי שמינית)

רציתי לדעת האם לדעתכם הכרטיס בצורתו ובעיצובו, "מוכר" את עצמו...

אני אישית אהבתי את התוצאה הגרפית בהתחשב במידע הרב שהייתי צריך לדחוס שם..

תודה מראש ! :)

קבצים מצורפים

• כ. הגרלה.jpg
    1.6 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
ואווו... איזה יופי מסודר המידע!!! הכל ברור ומסודר להפליא...ממש אהבתי!
גם הלוגו מקסים!

נראה לי שהמספרים של הלוטו ממש קטנים לא?איזה גודל הם? לדעתי יש כאלה שיתקשו לקרוא אותם...

• הוסף לסימניות
מודעה נקיה ומאורגנת .הרקע חיור מידי לטעמי ,

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
מסודר ונעים מאוד לעין,

ההשתקפות של הלוגו מיותרת לדעתי,

• הוסף לסימניות
כנ"ל, הכרטיס יפה מאד! הההשתקפות של הלוגו, מיותרת.

• הוסף לסימניות
מקצועי, אהבתי את הרווחים השווים בקצוות והטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
ממש יפה
נראה לי שהסימנים האלה >> לא ייראו בצבע הנוכחי שלהם,
כדאי לשנות

• הוסף לסימניות
הנה גירסה חדשה עם מקצה שיפורים.. תודה על התגובות הבונות!
לגבי הצבע האדום חום לא תהיה בעיה כי הוא ממש לא בסקאלת הצבעים של החום עליו הוא נמצא, זה אדום אש "מלוכלך" עם קצת ציאן ושחור..

קבצים מצורפים

• כ. הגרלה.jpg
    1.7 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מדהים ויפה.

פשוט נחמד לתרום

רק מקום הסימונים נראה לי ככקטן מידי

• הוסף לסימניות
מדהים ויפה.

פשוט נחמד לתרום

רק מקום הסימונים נראה לי ככקטן מידי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה