כרטיס המצלמה לא נפתח

• הוסף לסימניות
אנא עזרתכם!

יש לי תמונות מאוד חשבות בכרטיס המצלמה, וזה לא נפתח לי, הוא נותן לי את ההודעה הבאה:

האם יש אפשרות להציל את התמונות?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 11.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
עם כל תוכנת שיחזור ניתן להוציא את החומר.

• הוסף לסימניות
האם אני יכולה לעשות זאת לבד? או צריך למסור לטכנאי?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לבד, רק לשים לב לא לשחזר לאותו כרטיס.

• הוסף לסימניות
ומה עושים עם כרטיס שהמחשב כלל לא קורא אותו? :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1591809:
אפשר לנסות לבד, רק לשים לב לא לשחזר לאותו כרטיס.

מה פירוש?
לא לשחזר פעמיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1592168:
מה פירוש?
לא לשחזר פעמיים?

הכוונה להורות לתוכנת השיחזור לשמור את החומר בדיסק אחר ולא על הכרטיס עצמו, כי אז זה עלול למחוק את החומר באופן שלא ניתן לשחזרו.
מובן מאליו שאסור להמשיך ולצלם על הכרטיס עד לאחר השיחזור, מהטעם הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אכן.
הרעיון של המושג שחזור, הוא, שהמחשב לא טורח כל פעם למחוק את החומר הוא רק מסמן לעצמו שניתן לכתוב על החומר הזה, וברגע שכותבים עליו, כבר לא ניתן לשחזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1592107:
ומה עושים עם כרטיס שהמחשב כלל לא קורא אותו? :(

אם במצלמה זה עובד

הרבה פעמים חסר לו הדרייבר לכרטיס SD

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר גולד;1593626:
אם במצלמה זה עובד

הרבה פעמים חסר לו הדרייבר לכרטיס SD

זה היה כרטיס מיקרו של פלאפון וכשהוציאו אותו מהמכשיר הוא הפסיק לעבוד גם במכשיר:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה