דרוש מידע כרטיס הרב קו חסום? מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
את מבית שמש?

כי הבנתי מעמדות על הקו שם שמשרד התחבורה שלח להם כרטיסים בעיתיים!!!
אני שמעתי מכלי ראשון שהמוקדנית אמרה: לכו לירושלים תעשו שם רב קו - לא יהיו לכם בעיות!
הזוי...

• הוסף לסימניות
גם לי נחסם הכרטיס, החלפתי לפני כמה חודשים אחרי שהקודם נגנב.

זה קורה בגלל שמשרד התחבורה חוסם פרופיל סטודנט שלא נראה לו
מה עושים?
פשוט הולכים לעל הקו מנפיקים כרטיס חדש בחינם, ומטעינים שוב את הסטודנט

זה רב קו די חדש, הנפקתי לפני חודשיים בערך, להנפיק רב קו חדש זו פרוצדורה. אין לי זמן לזה.

אפשרות נוספת היא שעל אף שיש תעודת סטונדט מוכרת היא לא הועלתה כנדרש ובביקורת מדגמית הכרטיס נחסם
לא קשור להטענת פרופיל סטודנט - ומשרד התחבורה טרם התחיל את המבדקים שלו.
הבעיה היא גם בכרטיסים בעלי פרופיל רגיל.

והתשובה היא כי משרד התחבורה הנפיק כרטיסים בעיתיים.
אני הבנתי שזה רק בבית שמש.
שם בעמדות על הקו הם אומרים ליסוע לירושלים להנפיק רב קו חדש.

אולי אפשר להגיש תלונה למשרד התחבורה.

• הוסף לסימניות
את מבית שמש?

אני שמעתי מכלי ראשון שהמוקדנית אמרה: לכו לירושלים תעשו שם רב קו - לא יהיו לכם בעיות!
הזוי...
1734219109977.png

• הוסף לסימניות
את מבית שמש?

הזוי...
עשיתי את הרב קו בירושלים

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה כזאת בדיוק,
השאלה מה לעשות? האם יעזור לי להזמין באתר?
לא יעזור להזמין באתר
צריך אחרי הנפקת הכרטיס ללכת לעל הקו כדי להעביר את היתרה הצבורה/חופשי הטעון בכרטיס הקודם
קרה לי בעבר, הלכתי לעל הקו הנפיקו לי כרטיס והעבירו הכל לכרטיס החדש (סטודנט+שנתי, הכל היה חוקי לכל הדואגים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נחסמו היום הרבה כרטיסים שעשו בהם פרופיל סטודנט בלי כל הטפסים או עם קומבינות...

• הוסף לסימניות
אקסטרה חסמה היום הרבה רב קוים ללא קשר למי שעשה סטודנט עם קומבינות
פשוט הולכים לעמדה של רב קו והם עושים חדש ומטעינים לתוכו את כל החוזים הקודמים

• הוסף לסימניות
אקסטרה חסמה היום הרבה רב קוים ללא קשר למי שעשה סטודנט עם קומבינות
פשוט הולכים לעמדה של רב קו והם עושים חדש ומטעינים לתוכו את כל החוזים הקודמים
כן, הייתי בעל הקו בירושלים והם אומרים שאם היתה לי הנחה אני צריך להביא שוב את המסמכים, יש מקומות שזה לא ככה?

• הוסף לסימניות
אין עוד פיתרון (אני צריך ליסוע לבני ברק בשביל זה ואין לי זמן)
וגם כבר אין לי את המסמכים (לא כ"כ שמרתי ע"ז כי היה לי רב קו חדש) ולהוציא הכול זה בלגן

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
גם לי נחסם ביום חמישי האחרון.... באוטובוס רשם לי בחזור "כרטיס נחסם", וגם מראה ברב קו אונליין "חוזה לא פעיל"- ביטלו אותו.
האם יש מישו שהצליח לסדר....?
ומה עם החופשי שנתי שהיה בתוכו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה