כשאנחנו הלכנו לעל הקו הם טענו שבציבור שלנו יש המון סטודנט פיקטיבי ולכן הם כל הזמן מבצעים חסימות לסטודנטים שיש חשש הם פיקטיביים.... שימו לב זה ממש חילול ה' וצער לאחריםנחסם לי הרב קו,
ויש לי שם פרופיל סטודנט פקטיבי...
אם אני ילך לחדש את הרב קו, הם יעבירו לא אוטמטי את הפרופיל?
אם זה כרטיס שקנית בהנחה כנראה שהוטען עם כ. אשראי גנוב ולכן נחסם.נחסם לי כרטיס בלי פרופיל מיוחד
סתם כרטיס רגיל
יחסית חדש
מה זה יכול להיות ?
גם לי נחסם כמה פעמים בלי סיבה.נחסם לי כרטיס בלי פרופיל מיוחד
סתם כרטיס רגיל
יחסית חדש
מה זה יכול להיות ?
במחילה, פרייארית!גם לי נחסם כמה פעמים בלי סיבה.
למרות שמעולם לא עשיתי שום קומבינות ושלמתי הכל לפי החוק.
לבת שלי נחסם היום, ללא כל סיבה.
היא גילתה את זה כשניסתה לשלם באוטובוס
ובינתיים קנתה ממישהי נסיעה, ושילמה עם הרב קו שלה.
עלה פקח, והנהג אמר לפקח 'יש כאן אחת שלא שילמה וכשראתה שאתה עומד לעלות רצה מהר לשלם''
לא עזרה לה הטענה שנחסם לה הרב קו בפתאומיות, ושמיד היא שילמה , עוד לפני שהוא עלה לאוטובוס
והוא נתן לה דו''ח!
הפקח התפאר שם שאתמול הוא נתן 6 דו''חות לאנשים שנחסם להם פתאום הרב קו.
אם הסטודנט אכן נעשה כחוק אפשר לשחזר אותו בעל הקו עם החופשיאגב, גם לי נחסם סטודנט שכבר נעשה כחוק לפני 3 שנים והכל היה בסדר, אלא שגם הלך פייפן על החופשי שהיה בתוכו...
לא ממשגם בכרטיס כזה לא אמורה להיות בעיה.
אנחנו קנינו כרטיס לפני שעלו המחירים
ואחרי שבועיים בערך הוא נחסם,
פנינו למוכר והוא החליף לנו את הכרטיס.
צריך לפנות לתנופה.
הזוי שזה צריך "בירור מול דרגים גבוהים"בעקבות רב קוים רבים שנחסמו ורבים ללא כל טענה, ובמיוחד שבמקרים מסוימים לא עוזר לשחזר, כי הכרטיס נחסם שוב.
אנו בבירור מול הדרגים הגבוהים במשרד התחבורה להבין איך פותרים את הבעיה.
אם גם לכם נחסם הרב קו ללא סיבה, ובמיוחד עם החסימה חוזרת על עצמה, נשמח מאוד שתעבירו את הפרטים למייל M0548443852 שטרודל, גימל, קום.
בתקווה ובתפילה שחפץ ה' בידינו יצלח.
האם קיבלתם תשובה כלשהיא?בעקבות רב קוים רבים שנחסמו ורבים ללא כל טענה, ובמיוחד שבמקרים מסוימים לא עוזר לשחזר, כי הכרטיס נחסם שוב.
אנו בבירור מול הדרגים הגבוהים במשרד התחבורה להבין איך פותרים את הבעיה.
אם גם לכם נחסם הרב קו ללא סיבה, ובמיוחד עם החסימה חוזרת על עצמה, נשמח מאוד שתעבירו את הפרטים למייל M0548443852 שטרודל, גימל, קום.
בתקווה ובתפילה שחפץ ה' בידינו יצלח.
אבל למה הוא נחסם? סטודנט?דפוק ביותר,
גם לי נחסם הרב קו פתאום באמצע החיים,
ואז הלכתי למרכז הרב קו ושם היא החרימה לי אותו כי היה עליו כל מיני מדבקות והסתיר את התמונה.
תכלס רק אחרי התחייבות והבטחות וכמובן תשלום קיבלתי רב קו חדש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים