כרטיס זיכרון להשאלה?

• פותח הנושא dalit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ירושלמים - אם מישהו יוכל להשאיל לי מחר (יום שלישי) כרטיס זיכרון CF של 2-4 GB, אני אשמח מאוד והוא יזכה במצווה. :)
אחזיר אותו תוך שבוע אם זה לא דחוף, ולמחרת אם זה כן.

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dalit;434707:
ירושלמים - אם מישהו יוכל להשאיל לי מחר (יום שלישי) כרטיס זיכרון CF של 2-4 GB, אני אשמח מאוד והוא יזכה במצווה. :)
אחזיר אותו תוך שבוע אם זה לא דחוף, ולמחרת אם זה כן.

תודה!

לא ירושלמי ובכל זאת אם את צריכה....

תרמי טלפון

יש לי כמה זמינים

(ושניים שלא אבקש ממך להחזיר :D )

• הוסף לסימניות
דברי איתי בפרטי

• הוסף לסימניות
בשמחה
יש לי כרטיס 4GB וכרטיס 8GB פנויים

אבל אני מגיע לירושלים רק ביום רביעי בלילה

• הוסף לסימניות
איזה כיף..
אחוות פרוגאים/צלמים..
(מה קודם? :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;434788:
איזה כיף..
אחוות פרוגאים/צלמים..
(מה קודם? :))

לגמרי :)
ציפיתי להיענות אבל לא כזאת מהירה... תודה רבה לכולם, אדבר אתכם אם זה יהיה רלוונטי!

• הוסף לסימניות
אני לא ירושלמי אבל גם הייתי שמח לעזור:)

• הוסף לסימניות
אני מביתר עפ זה עוזר לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה