נמצא כרטיס זיכרון עם תמונות בן ישיבה שנמצא לפני 5 שנים

• הוסף לסימניות
אששמח לעצתכם מה לעשות. לפני יותר מ5 שנים מצאתי בבני ברק כרטיס זיכרון, שיש בו תמונות שנראות כמו של הוויי ישיבתי. רבנים ובחורים. לצערי לא טיפלתי בזה מייד, וכעת אין לי אפילו קצה חוט, כי אני לא זוכרת את התאריך והמיקום בו נמצא הכרטיס... מצד שני מניחה שהתמונות יקרות לבעליהן גם לאחר שנים שחלפו... מה הייתם עושים במקומי?

• הוסף לסימניות
אבד לנו כרטיס לפני כמה שנים:)
אולי אפשר להעלות תמונה כלשהי, אולי בלי פנים.
אם זאת ישיבה, אולי אפשר להעלות תמונות שרואים את הבניין/ההיכל וכו' ויוכלו לזהות..

• הוסף לסימניות
אבד לנו כרטיס לפני כמה שנים:)
אולי אפשר להעלות תמונה כלשהי, אולי בלי פנים.
אם זאת ישיבה, אולי אפשר להעלות תמונות שרואים את הבניין/ההיכל וכו' ויוכלו לזהות..
מצאתי לפני כמה שנים כרטיס בגינה- ברמה ג' בבית שמש
יכול להיות קשור?

• הוסף לסימניות
אולי שמישהו יעלה תמונה כל שהיא? לפחות שיראו את הבית מדרש... אפשר לטשטש פרצופים...
פשוט נאבד לי כרטיס כזה...

• הוסף לסימניות
בחור ישיבה חסידי?
בעלי איבד כזה כרטיס,
יש שם גם תמונות מנסיעות וכזה,
אם זה משהו כזה,
אשמח שתכתבי למייל 4110207 שטרודל וכו'.

• הוסף לסימניות
אם תוכלו להעלות תמונה של רב שיש שם זה יצמצם את החיפוש למודעה בישיבה ספציפית וכדו'.
לי נעלם לפני כמה שנים
0533162שטרודל וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה