כרטיס זיכרון קרס!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בהחלט יכול להיות בעיה של קורא כרטיסים לקנות רק מחוברות מוכרות, אני אישית משתמש בשל Tranced שנמכר ב KSP ומעולם זה לא עשה לי בעיות
אפשר להשתמש בכרטיסים לאחר איתחול

• הוסף לסימניות
יש לי אנטי וירוס אולי זה בעיה של הקורא כרטיסים יכול להיות?
יכול להיות
יש מישהו מקצועי באזור הצפון?
לא מכיר מעבדות מקצועיות לשחזור מידע בצפון
ולהבא מה אני עושה אין לי כרטיסים עכשיו! 2 הכרטיסים שלי נדפקו? או שאפשר להשתמש בהם?
אני לא מצליח להבין את האנשים שמתעסקים במקצוע צלמים
הטנולוגיה של כרטיסי פלאש הוא טכנולוגיה כל כך גרועה
כל יום שומעים על צלמים עם בעיות בכרטיסים שלהם
מה יש?
צלמים לא מרוויחים מספיק טוב שישתמשו עם הכרטיס כחד פעמי (אני יודע שהעלות של זה יפול על הלקוח)
אבל לא חבל
יותר טוב לאבד את החומר ?

• הוסף לסימניות
רק מחוברות מוכרות
הקורא כרטיסים שלי הוא של silver line לא טוב?
צלמים לא מרוויחים מספיק טוב שישתמשו עם הכרטיס כחד פעמי
בהחלט צלמים לא מרוויחים מספיק!!!
עם יהיה לי גם עלות של כרטיסים המצב יהיה עצוב.... מבחינתי או מבחינת הלקוח...
מעבדות מקצועיות לשחזור מידע
צריך מעבדה או איש מקצוע?
למשל אתה או יוסי יכולים לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כללים למקרה שבוחרים בDIY

1. לעשות sector by sector clone
2. כל הנסיונות והעיצות לבצע אך ורק על הclone
3. לא לכתוב כלום על המקור
כלום פירושו
לא chkdsk
לא testdisk
לא איתחול
לא שמירת החומר עליו

בקיצור כלום
מה אתה טורח , באמת.

פשוט תן לה כתובת או טלפון , זה תשמור לפורומים אחרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה