כרטיס זיכרון 16GB, איפה הכי זול?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין בקניית כרטיס זיכרון SD של 16GB, איפה הכי זול בבני ברק. עכשיו.
קצת דחוף.

תודה!

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה..
ותודה מראש.

• הוסף לסימניות
אצלי ב45 ש"ח אם תרצו.

• הוסף לסימניות
מהירות? אחריות? איזה חברה?
אני מדבר על SD רגיל, ולא על מיקרו, כן?!

שאלה אחרונה: איפה אפשר לקבל את החתיכה?

תודה!

• הוסף לסימניות
Toshiba
class 4
אחריות - במקרה שהכרטיס נפתח ונמצא פגום, לא אחריות לאורך זמן. (כמקובל במוצר זה.)

כרטיס SD רגיל.

שיכון ה', בני ברק. (עם אפשרות למחר בבוקר באזור הרב קוק.)

• הוסף לסימניות
למרות שלא רלוונטי...

שווה לבדוק גם באתר של "אייבורי".
המחירים ממש זולים, המשלוח חינם ומהיר.

ממליצה מנסיון.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע לשניכם.
אכן, מחיר כרטיס זה באייבורי הוא 40 שקל של סאנדיסק. אבל כמובן לרוץ עד אייבורי בשביל 5 ש"ח...

מה שכן מפריע לי קצת זה עניין האחריות. ברור שכן מקובל לקבל אחריות על מוצרים כאלו, למקרה שאחרי חצי שנה הכרטיס מחליט שהוא "מוגן בפני כתיבה", שהפיתרון היחיד הוא מימוש אחריות. ובאמת באייבורי ישנם שנתיים אחריות. ומנסיון שלי עם אייבורי, למקרה כזה של תקלה, מחליפים במקום לחדש ללא דין ודברים. מנסיון!

אבל בכל זאת אני מעדיף לקנות ממך, כי הזמן שלי שווה יותר מכל מחיר הכרטיס הזה...
מה גם שאני מעדיף לפרנס את משפחת פרוג.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה