כרטיס זיכרון pa4x

• הוסף לסימניות
אני הכנסתי באורגן כרטיס זיכרון micro מאחורה בחור המיוחד
ואני לא ראיתי שהאורגן קורא את זה
האם מישהו יכול להסביר לי איך רואים את מה שנמצא בכרטיס
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני הכנסתי באורגן כרטיס זיכרון micro מאחורה בחור המיוחד
ואני לא ראיתי שהאורגן קורא את זה
האם מישהו יכול להסביר לי איך רואים את מה שנמצא בכרטיס
תודה רבה!
אמור להיות באותו מקום שרואים את מה שמכניסים בUSB.
(לא ניסיתי)
יש כניסה למיקרו??
היא מכוסה במכסה מוברג

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי שם ולא ראתי שהוא קורה את זה,
לא רק זה אלא שזה ווירס לי את הכרטיס ומחק לי את כל מה שהיה בו
חוץ מזה דרך אגב אני ניסיתי להתקין שלש גרסאות חדשות על האורגן (יצא עכשיו גרסה חדשה)
ובאמצע ההתקנה זה נתקע ולא מוכן להמשיך את ההתקנה (זה נהיה כתוב בצבע אדום)

• הוסף לסימניות
כל מה שנמצא שם א"א להעתיק זה לא כמו באון קי רגיל וכשזה מוסתר ומוברג לא יכולים להוציא את זה
זה כדי שלא יוכלו להעתיק ולגנוב מקצבים.
המקצבים ממילא נמצאים על האורגן עצמו אז מה הבעיה לגנוב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המקצבים ממילא נמצאים על האורגן עצמו אז מה הבעיה לגנוב?
זה הרעיון שמתוך הכרטיס א"א להעתיק זה כאילו נעול, אני לא יודע איך בדיוק, אבל זה המציאות שא"א להתיק את מה שמגיע מהכרטיס, אולי זה לא עובר לאורגן אלא הוא קורא מתוך הכרטיס ומהכרטיס א"א להעביר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפי עניות דעתי המסך של ה 900 600 וכדו יותר נוח מבחינת המראה שלו והבהירות הלא כן? :rolleyes:
לא, המסך של הpa4 הרבה יותר טוב,
אבל לפי הסרטון אחרי העדכון זה יראה כמו המסך של המוטיף בערך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה