- הוסף לסימניות
הכנסתי לקורא כרטיסים והמחשב הודיע שהכרטיס צריך איתחול.

יש מה לעשות?
למה זה קורה?
יש מה לעשות?
למה זה קורה?
נכתב ע"י שרה אשכנזי;2283510:גם לי זה קרה פעם.. תנסי קודם בכניסות האחוריות של המחשב
אם זה לא יעזור תנסי בקורא כרטיסים אחר,
ואם גם זה לא יעזור אין לך ברירה נפגם הכרטיס
תאלצי לעשות אתחול, תעשי אתחול מהיר בדגש על מהיר,
שזה אומר שאת יכולה אח"כ לעשות שחזור קבצים בתוכנה לשחזור.
זה מאוד מלחיץ גם לי היה הסיפור הזה ושום דבר לא עזר רק אתחול..
שיהיה לך בהצלחה רבה!! ותעדכני..
נכתב ע"י דודכהן;2283541:חבל שאנשים שלא מבינים כותבים דברים לא נכונים,
אין לאתחל בשופו"א !!!!
יש תוכנות שיודעות לשחזר חומר מדיסק כזה ג"כ
תעשו חיפוש בפורום
נכתב ע"י דודכהן;2283541:חבל שאנשים שלא מבינים כותבים דברים לא נכונים,
אין לאתחל בשופו"א !!!!
יש תוכנות שיודעות לשחזר חומר מדיסק כזה ג"כ
תעשו חיפוש בפורום
נכתב ע"י אביטל שורץ;2283380:הכנסתי לקורא כרטיסים והמחשב הודיע שהכרטיס צריך איתחול.
יש מה לעשות?
למה זה קורה?
נכתב ע"י דודכהן;2283647:אתחול פוגע ביכולות השחזור
נכתב ע"י דודכהן;2283647:סתם לידיעה כל כתיבה נוספת על הדיסק דורסת את הקיים אז חבל לעשות זאת!
נכתב ע"י דודכהן;2283785:החכם משתמש בכלים יותר מקצועיים מרקובה
\
נכתב ע"י sari5659;2284163:לנסות קודם לשחזר בלי לעשות אתחול בד"כ הסיכויים הרבה יותר טובים לשחזור
נכתב ע"י שיר שמח;2284197:בלי שחזור אני בספק אם תהיה גישה בכלל לתוכנה לאותו כרטיס.
אם המחשב מתריע שצריך אתחול, אפשר לנסות תיקון פגמים וסקטורים. אח"כ יש סיכוי לראות את הקבצים ללא צורך בשיחזור .נכתב ע"י שרה אשכנזי;2284204:זה בדיוק מה שהסביר לי אז הטכנאי שהכרטיס נפגם ורק אתחול מביא אותו למצב 0..
ורק אח"כ אפשר לגשת לכרטיס ולהוציא מה שיש שם..
רק ככה הצלחתי לחלץ את הקבצים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים