כרטיס חיוב מידי לא דרך הבנק יש?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לפתוח דיירקט (דביט, או כל שם אחר שיש לזה) לא דרך הבנק?
הסניף שלי לא נותן לי.

• הוסף לסימניות
כמובן מהבנק
רק שהפתיחה תהיה דרך חברת אשראי כמו כרטיס אשראי חוץ בנקאי

• הוסף לסימניות
יש כרטיס ויזה נטען של דואר ישראל, לדוגמא
אבל צריך להטעין מראש.

• הוסף לסימניות
דביט אין?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לפתוח דיירקט (דביט, או כל שם אחר שיש לזה) לא דרך הבנק?
לא, היות וזה יעלה לחברת האשראי כל חיוב כשקל זה לא יהיה שווה לה אף פעם.
הסניף שלי לא נותן לי.
אין דבר כזה "הסניף לא נותן";
א. כי אין לו שום סיבה לא לתת לכם כרטיס כזה היות והוא לא מפסיד על זה כלום.
ב. הוא חייב לתת לכם כרטיס כזה ע"פ הנחיות בנק ישראל.
לכן הייתי ממליץ לכם לפנות להנהלת הסניף, ואם לא עוזר לפנות לפניות הציבור של הבנק ולבנק ישראל.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הם אומרים שזה בפיתוח
איך אני יתווכח איתם
אם יש לכם קישור למסמך המחייב חוקית את הבנק אני יכול לצרף להם את המסמך

• הוסף לסימניות
איזה בנק זה שהם אומרים שזה בפיתוח
אפילו בבנק הדואר יש כרטיס חיוב מיידי

• הוסף לסימניות
הסניף הדיגיטלי 601 של בנק לאומי שזה מותג נפרד באותה בעלות.

• הוסף לסימניות
אולי תעביר את החשבון לסניף אחר, ענין של כמה דקות,[ בין שני סניפים רגילים. כאן אני לא יודע] ושם תעשה כרטיס חיוב מיידי

• הוסף לסימניות
תפנה מידית לבנק ישראל
וציין בפניה עצמה שכבר פנית לבנק וזו התשובה שקיבלת.
בנק ישראל מאד רוצה להטמיע את כרטיסי הדביט, והוא מאד לא יאהב את מה שאתה מתאר.

נ.ב. זה אכן נשמע לא הגיוני במיוחד שמדובר בבנק לאומי, ניסיתם להזמין בטלפון או דרך סניף אמיתי?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכרטיס דביט בפיתוח
אבל יש כרטיס חיוב מיידי - דיירקט
שקיים בכל הבנקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה