דרוש מידע כרטיס ירושלמי זה מועדון ירושלמי?

• פותח הנושא MRF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רוצה לעשות כרטיס ירושלמי, נותן לי באתר מועדון ירושלמי
זה אותו הדבר?
אם אני עושה לי, הילדים נכללים גם? כי לא נותן לעשות לילדים מתחת לגיל 14
תודה

• הוסף לסימניות
בעיקרון אותו דבר...
זה אמור לתת גם לילדים מתחת גיל 14 - ניסיתי פעם בשביל החוגי שחיה שיש בחופש בהנחה לכרטיס ירושלמי

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איזה הטבות יש למי שיש מועדון ירושלמי במגזר החרדי חוץ מהמופע של תרי"ג ??

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לרשם למופע של תריג בעזרת הכרטיס?
איפה אני רואה את המקום לכתוב את ההטבה וגם איך אני יודעת מה מספר הכרטיס ירושלמי שלי?

• הוסף לסימניות
1690302609438.png

יש לך בצד שמאל למעלה אפשרות להיכנס עם מועדון ירושלמי וצריך להקיש מספר ת"ז שעליו יש את המועדון

• הוסף לסימניות
תודה
היה פרסום שזה עולה 10 ש"ח לכרטיס למה אני לא רואה את האפשרות הזו?

• הוסף לסימניות
לסטודנט שלומד בירושלים יש זכות לקבל כרטיס ירושלמי
למה בחור ישיבה שלומד בירושלים לא?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
איך בפועל אני משלמת רק 35 ולא 50?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה