כרטיס לא מגיב

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי כרטיס SD מפוצץ בחומר (אישי ב"ה...:() שלא מגיב כאשר מכניסים אותו למחשב
כשאני מכניס אותו למצלמה, אז נכתב לי
card cannot be accessed. reinset\change the card or format with camera
יש פיתרון?
חוץ מלפרמט את הכרטיס?

• הוסף לסימניות
בצד של הכרטיס יש אפשרות נעילה אם מזיזים אותו
הכרטיס ננעל אולי מישהו הזיז אותו לנ''ל??

• הוסף לסימניות
ואולי נפלה החתיכה שמזיזים , וזה אומר שזה ננעל לתמיד !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1416777:
ואולי נפלה החתיכה שמזיזים , וזה אומר שזה ננעל לתמיד !

תמיד אפשר לאלתר שם משהו (אבל לחזק אותו היטב ולשייף אותו בגימור מדוייק, אחרת הוא עלול לתקוע את הכרטיס בתוך המצלמה) יש לי כרטיס כזה שעובד יופי.

• הוסף לסימניות
לי בעבר זה גם קרה.
ומה שעשיתי הכנסתי אותו לפלאפון ישן לא כשר ואותו חיברתי למחשב. כיום הפלאפון הזה נמצא צמוד למחשב בתור קורא כרטיסים sd :)

• הוסף לסימניות
אם הכרטיס נעול זה אומר שא"א לצרוב מידע חדש על הכרטיס, אבל אפשר עדיין לצפות בו.

• הוסף לסימניות
אז מה הבעיה לרוקן ולפרמט?

• הוסף לסימניות
אין לי איך לרוקן כי המחשב לא מגיב להכנסת הכרטיס

• הוסף לסימניות
בדקת במחשבים אחרים?

נסה לחבר את המצלמה למחשב ולפרוק דרכה את הכרטיס
(באופן חד פעמי כמובן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה