עזרה כרטיס להופעה בחנוכה חינם+חסד להתנדבות על ילד תסמונת דאון

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים מתנדב / בתשלום סמלי בחור ירא שמיים
שילך עם נער תסמונת דאון להופעה בחנוכה "המכבים באים -בבנייני האומה "
הילד מדבר על זה כבר תקופה ואין מי שילך איתו
מי שיודע או מעוניין נשמח לשמוע פרטים אנחנו רוצים לקנות כרטיסים

• הוסף לסימניות
בתשלום יש משהו שרוצה?

• הוסף לסימניות
בנתיים בנותנים לא ענו לי ויד על הלב אמרו שכנראה לא יצליחו להשיג יש אולי עוד אופציות מישו יודע זה ממש חשוב הבחור מחכה לזה מאד ואנחנו לא רוצים לאכזב אותו

• הוסף לסימניות
תנסו את שרים ביחד,
050-4196070

_____ ____ _''_.png

• הוסף לסימניות
Tתודה גם הם לא עונים

• הוסף לסימניות
r התקשרתי לכל הארגונים ששמו לי פה או שאין מענה בטלפון או שאין מתנדבי

• הוסף לסימניות
davidafginשטרודל גימל וכו תדברו איתי אני חושב שיש לי איך לעזור

• הוסף לסימניות
מתי ההופעה?
לקחת מהיכן? להחזיר להיכן? באיזו תחבורה?
מה רמת התפקוד שלו? האם חוץ מלארח לו לחברה זה כלול בעוד דברים?

• הוסף לסימניות
נער בן 18 תסמונת דאון מגניב וחמוד עצמאי לגמרי תקשורתי צריך השגחה שלא ילך לאיבוד מבני ברק לבנייני האומה רק לארח לחברה ולהשגיח עליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה