עזרה כרטיס להופעה של עזר מציון

• הוסף לסימניות
הי
זו ממש השניה האחרונה אבל אולי....
אני מנסה את מזלי....
מישהי מוכרת אולי כרטיס למופע מחר?
ועדיף יותר שיהיו שני כרטיסים... אשמח ממש לתגובה!
תודה🙏

• הוסף לסימניות
הי
זו ממש השניה האחרונה אבל אולי....
אני מנסה את מזלי....
מישהי מוכרת אולי כרטיס למופע מחר?
ועדיף יותר שיהיו שני כרטיסים... אשמח ממש לתגובה!
תודה🙏
יתכן שיש לי
יכולה לשלוח לי הודעה פרטית

• הוסף לסימניות
תודה לך אוריגמי...
אשמח אם יש כאן עוד מישהי שרוצה למכור ....
תודה לכן!
-עדיפות ממש לשני כרטיסים...
אבל גם כרטיס אחד אפשרי:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי כרטיס ומתלבטת אם למכור אותו...
יש למישהי מושג בקשר להסעות חזור לירושלים-באיזה שעה זה יהיה?
אני גרה ביישוב מחוץ לעיר ואצטרך לקחת עוד אוטובוס...

• הוסף לסימניות
הבת שלי מוכרת את הכרטיס שלה להיום במחיר שווה.
לפרטים: 0556746106

• הוסף לסימניות
טלפון?
מייל?
* צריכה 2?

• הוסף לסימניות
אני גם מוכרת כרטיס אחד למי שמעוניינת- mlkysdwt שטרודל גימייל...

מישהי יודעת על מקום בהסעה ממודיעין עילית או מישהי שנוסעת לשם ויש לה מקום אחד פנוי ברכב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה