נכתב ע"י qwerrrewq;2101858:נסה עם Zero Assumption Recovery העלתי כמה פעמים לכאן בכמה אשכולות, גם אתמול למעשה....
נכתב ע"י qwerrrewq;2102014:כמה הוא מראה לך שיש בו ? 30 MB ?
נסה עם Flash Memory Toolkit...... גם אותו העליתי ממזמן, תראה האם באמת הוא מראה לך שיש שם רק 30 מגה, אם כן, אתה בבעיה לא פשוטה לדעתי.
נכתב ע"י asf;2102020:אם זה מראה לך גם בdiskpart שזה 30 מגה אז לדעתי לפח הקרוב, לצערי לאחרונה אני רואה יותר ויותר כאלו כרטיסים.
נכתב ע"י qwerrrewq;2102147:אכן אם אתה רואה 30 זה אומר שאין גישה לרוב רובו של הזיכרון הפיזי, גם אני ראיתי כרטיסים כאלו.
חברים, לקנות כרטיסי זיכרון מתוצרת איכותית !!!!! אחרי זה זה עולה ביוקר !
נכתב ע"י e.sh;2102178:איזה חברה נקראת 'איכותית'???
אפילו בסאנדיסק המון כרטיסים נהיה בהם בעיה שאי אפשר לפתוח את הכרטיס
עושים איתחול ואז עולה הודעה ש''האתחול לא הושלם''
כי הוא לא מזהה משהו... אני כבר לא זוכר בדיוק מה...
נכתב ע"י פרסומון;2102145:יש תוכנה בשם EaseUS Partition Master, תבדוק אם הוא מזהה שיש שם עוד כונן.
נכתב ע"י פרסומון;2102223:אז כנראה שתצטרך להיפרד ממנו בצער רב.
נכתב ע"י bris;2103757:כמה הערות
2. אני דווקא לא הייתי נצמד לחברות.
מאוד ילדותי (סליחה על המילה) להסביק מסקנות ממקרה בודד או אפילו כמה בודדים.
היה לי דיסק און קי של בחרה Y והוא הלך / לא הלך - לכן רק חברת X או Y וכו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים