כללי כרטיס מסך לגרפיקה כבדה

• הוסף לסימניות
שלום,
המחשב בן שנה וקצת שלי מקרטע קשות. הוא עם מעבד i7 כמובן עם 4gb זכרון.
מסרתי אותו לבדיקה וכמובן פתאום הכל פיקס.
כרטיס המסך gt 220, איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לקחת עכשיו?
במידה וזה באמת ישנה וישדג את המחשב המקסים שלי לשעבר.
תודה.

• הוסף לסימניות
הכרטיס מסך שלך באמת לא הדבר החזק ביותר מצד שני אם גרפיקה כבידה בא לבטות את PS AI IN אז אל תתאמצי עליו פשוט תגדילי את הזיכרון ל8GB.

איטיות במחשב הרבה פעמים זאת המערכת הפעלה ולא החלקים שלו.

• הוסף לסימניות
ואם כבר מדברים, מהו הדבר בעיקרי שמאיץ את המחשב? דהיינו, במה הכי חשוב להשקיע?
מעבד טוב?
הרבה זיכרון?

אני יודע שתגידו: שינהם, אבל השאלה מה יותר חשוב

• הוסף לסימניות
אם המעבד טוב אבל אין מספיק זיכרון - המחשב יתחיל לקרטע כשיגמר לו הזכרון
תרגיש את זה היטב בקבצים כבדים או בעבודה על 2-3 תכניות במקביל
אם המעבד איטי אבל יש זכרון בשפע, המחשב יסחוב יותר שעות (ימים, שבועות)
אבל הפעולות יקחו זמן רב יותר (מה שנקרא "לחכות למחשב") מה שיאט את קצב העבודה

חשוב גם ספק כוח חזק, ולוח אם שיתמוך היטב בכל הרכיבים
בקיצור - טכנאי טוב וחכם ידע להתאים לך מערכת בה החלקים פועלים בתאימות מעולה זה עם זה, לא מעכבים זה את זה, ומאפשרים עבודה טובה ורציפה.
לא כל זכרון יפעל טוב עם כל מעבד, צריך לדעת איך להתאים את כל החלקים זה לזה באופן אופטימלי, בהתאם לתקציב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה