- הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על כרטיס מקצועי שירנדר מהר ובקלות.
תודה רבה!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לעריכה בינונית את יכולה לקחת gtx 1060 (קחי בחשבון שיכול להיות שהעריכה איטית לא רק בגלל הכרטיס מסך אלא בגלל ראם או מעבד)עריכת וידאו גם של אפטר תלת ברמה בסיסית לא מידי כבדים,
אני לא יודעת תקציב רק יודעת שהכרטיס שיש לי כרגע לא זז ואני חייבת להשתדדרג.
מה המפרט שלך?תודה!
איך אני יוכלה לדעת מה הבעיה באמת??
טוב אז כנראה זה לא הבעיה בהם.מעבד- intel(R) CORE(TM) i7-4790 CPU
זכרון ראם= 16 גיגה
כרטיס מסך חלש מידיוהכרטיס מסך שלי זה gtx 750
כן יספיק.משהו בסביבות ה2000 ש"ח יהיה לי מספיק?
ssd לא קשור למהירות רינדורכרטיס מסך חלש מידי
ושנית האם יש לך כונני SSD?
בוודאי דיברתי על SSD בכללית למהירות המחשבssd לא קשור למהירות רינדור
אני חושב שKSP הכי זולים אבל תבדקי בזאפאז איפה מומלץ לקנות ואיזה?
סליחה שאני מטרידה פשוט דחוף לי מאד מאד!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים