כרטיס מסך

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש DELL INSPIRION ALL IN ONE, המסך שלו ממש דפוק, וזה לא אמור להיות כך, כי יש לי לכבר מחשב כזה יותר ישן, והמסך שלו מצוין. שיחקתי עם כל ההגדרות הרצויות ולא הצלחתי לגרום לכך שהוא יהיה באיכות של המחשב הישן. אשמח מאד אם מישהו התנסה בזה ומכיר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
לא הבנו במה מדובר חוץ מזה שיש לך שני מסכים חדש וישן והם לא מספקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;686645:
לא הבנו במה מדובר חוץ מזה שיש לך שני מסכים חדש וישן והם לא מספקים

המחשבים הם ALL IN ONE, במחשב הישן המסך מואר ויפה, ובמחשב החדש המסך ממש דפוק, שאלתי ובקשתי האם מישהו התנסה בזה פעם ויודע מה צריך להגדיר כדי שהמסך יראה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;686725:
המחשבים הם ALL IN ONE, במחשב הישן המסך מואר ויפה, ובמחשב החדש המסך ממש דפוק, שאלתי ובקשתי האם מישהו התנסה בזה פעם ויודע מה צריך להגדיר כדי שהמסך יראה טוב.

במידה וביצעת את השלבים הבאים:

הגדרת את עוצמת התאורה דרך המסך
קצה הריענון דרך הגדרות המערכת לתצוגה
ביצוע ריענון חד פעמי לתצוגה דרך המסך עצמו

אין הרבה מה להוסיף במיוחד במסך שזה מראה עיניים של משתמש

• הוסף לסימניות
עשיתי ככל אשר ציותני, והמסך נשאר כמו שהיה.
האם אפשר לדרוש מהחנות לבטל את הקניה ? (ספייס מחשבים)

• הוסף לסימניות
אולי זה בגלל שינוי רזולוציה בין המחשב למסך

כך שאפשר לכוון את המחשב לרזולוציה של המסך

• הוסף לסימניות
תודה, אבל זה אותו רזולוציה.

מה שמצאתי שהכרטיס מסך הוא שונה, ונראה לי שבמחשב החדש הוא בכלל לא מכיר את הכרטיס מסך שהתקינו לו, הוא מתייחס רק לכרטיס של המעבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;686562:
קניתי מחשב חדש DELL INSPIRION ALL IN ONE, המסך שלו ממש דפוק, וזה לא אמור להיות כך, כי יש לי לכבר מחשב כזה יותר ישן, והמסך שלו מצוין. שיחקתי עם כל ההגדרות הרצויות ולא הצלחתי לגרום לכך שהוא יהיה באיכות של המחשב הישן. אשמח מאד אם מישהו התנסה בזה ומכיר את הבעיה.

צר לי להגיד לך , ואני יודע שחזל אומרים הלוקח מקח מן השוק וכו - אבל מנסיון (וגם מסברא, סדרה ביתית) באמת הסידרה הזאת יש להם מסכים ממש ברמה מאוד נמוכה והם לא מתאימים גם מעוד המון סיבות למי שצריך שימוש מקצועי - זה טוב קצת לפוזה (וגם זה לא כי הם ממש לא יפים).
סורי , תנסי למכור ולקנות מחשב נורמלי עם מסך IPS ( סידרת ULTRASHARP של דל או RZ של HP ) .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;687646:
צר לי להגיד לך , ואני יודע שחזל אומרים הלוקח מקח מן השוק וכו - אבל מנסיון (וגם מסברא, סדרה ביתית) באמת הסידרה הזאת יש להם מסכים ממש ברמה מאוד נמוכה והם לא מתאימים גם מעוד המון סיבות למי שצריך שימוש מקצועי - זה טוב קצת לפוזה (וגם זה לא כי הם ממש לא יפים).
סורי , תנסי למכור ולקנות מחשב נורמלי עם מסך IPS ( סידרת ULTRASHARP של דל או RZ של HP ) .

יש לי מחשב כזה מסידרה קודמת שלהם, והמסך מצוין.... הם שינו משהו בין הדגמים ? חשבתי שהם שינו רק לטובה.

• הוסף לסימניות
ראיתי כבר כמה מהסידרה החדשה וכולם נראו על הפנים. באמת את הסדרה הקודמת לא יצא לי לראות.
אם זה נראה לך גרוע ברמה של תקול.אז אפשר להחזיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה