הינדא בלוי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שלום וברכה,
רציתי לדעת האם ניתן עדיין לעשות כרטיס סטודנט?
רציתי לדעת האם ניתן עדיין לעשות כרטיס סטודנט?
אפשר לעשות סטודנט אבל כבר אי אפשר לעשות חופשי שנתיעדיין אפשר?
איפה אפשר לעשותאפשר לעשות סטודנט אבל כבר אי אפשר לעשות חופשי שנתי
אפשר רק לעשות חופשי סמסטריאלי
אגב, מי שאמור לקבל הנחה מתוקף הרפורמה החדשה לא בהכרח מרוויח כלום
במכון למורים, יש להם נציגים בכל הארץ תבדוק מי גר קרוב אליך.איפה אפשר לעשות
לרוב עושים סטודנט בשביל הנחה בתח"צאני גר בבני ברק ובודאי לא מרויח כלום
בעיקרון לא אמור להיות שווה לעשות שנתי, יותר נוח חודשי.אם אני זכאית להנחות החדשות ברפורמה שווה לעשות חופשי שנתי שנה הבאה
בסמינרים כבר יש. מודעות עדיין לא ראיתי, לרוב זה בא קצת לפני העשירי דהייינו עוד שבועיים שלוש.והאם התחילו לשווק כרטיס סטודנט
ודאי ששווה שנתי,אם אני זכאית להנחות החדשות ברפורמה שווה לעשות חופשי שנתי שנה הבאה
והאם התחילו לשווק כרטיס סטודנט
יש עוד מקור לזה?ודאי ששווה שנתי,
יוצא 25% מהמחיר המלא, יש כפל הנחות!
אם יש גאוגרפי וסטודנט יוצא 942 ש"ח לשנה (ככה אמרו ב*8787)
בהצלחה
ניתן לעשות חופשי שנתי לשנת 2026, ואלו המחירים לפי מייל שקיבלתי מרבקו אונליין:מאיפה המידע הזה שאי אפשר לעשות חופשי שנתי?
ומי יודע מה כן המחירים?
אם יהיה לי אישור לימודיםסטודנט חופשי – בשלושה ימים בלבד!
️עלות חד־פעמית: 200 ש"ח בלבד
מתלבטת איזה פרופיל משתלם לך יותר ברב־קו?
בואי נעשה סדר:
פרופיל גאוגרפי
– משתלם רק למי שעושה חופשי חודשי
– לא מאפשר הנחה בערך צבור
– לא ניתן לעשות חופשי שנתי
פרופיל סטודנט
- חופשי שנתי = ראש שקט לשנה שלמה בלי צורך לחדש
- הנחה בערך צבור לנסיעות ברכבת
- מחיר קבוע לאורך השנה גם אם תהיה עליית מחירים
- בונוס
: כניסה להגרלה על כרטיס טיסה לקרעסטיר, הונגריה
רק בשלושת הימים הקרובים בשיתוף פעולה עם עמותת קרן התורה:
מחיר מיוחד: 200 ש"ח בלבד + כניסה להגרלה!
מספר המקומות מוגבל – כל הקודמת זוכה.
חשוב: יש לציין קוד רישום 459
אם חופשי שנתי אז ערך ציבור זה 50%אם יהיה לי אישור לימודים
אם אני עושה פרופיל גיאוגרפי ופרופיל סטודנט
1. כמה יעלה לי חופשי שנתי לא כולל רכבת באזור המרכז?
2. האם אוכל להטעין ערך צבור בהנחה? ואם כן כמה הנחה? %33 או 50 %?
בעיקרון יש מצב שאת לא צריכה את זה ולא את זה,הי אשמח לדעת
שנה שעברה עשיתי סטודנט והיה מעולה
השנה קיבלתי אישור לימודים-ללא כרטיס חדש -זה מספיק לעשות סטודנט לחופשי שנתי או שאני צריכה גם את הכרטיס עצמו ?
כי יש לי כרטיס שרשום עליו 2024-2025
האם אני צריכה להוציא כרטיס חדש?
אישור גם יספיק לך,דרך האתר אני לא מצליחה להטעין חופשי שנתי חדש
אני רוצה ללכת לעל הקו אבל רוצה לדעת שלא חסר לי מסמכים כי זה טרחה ללכת לשם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //