אין אפשרות כזו לפי מה שידוע לי, בכל אופן יש סמינרים שנותנים להרשם לאיזה קורס קצר וזול ואז מקבלים ממילא כרטיס סטודנט.שלום לכולם,
מישהו יודע כמה עולה כרטיס סטודנט למי שלא לומד בסמינר/מכללה וכו'?
תודה!
אם את/ה לא מכיר/ה את הנושא, אין צורך להגיב...מישהו יודע כמה עולה תעודת שוטר בלי להיות שוטר...
אני מכיר, ולכן כתבתי...אם את/ה לא מכיר/ה את הנושא, אין צורך להגיב...
שלום לכולם,
מישהו יודע כמה עולה כרטיס סטודנט למי שלא לומד בסמינר/מכללה וכו'?
תודה!
היום הסמינרים עושים זאת בעלות של 400-500
תבררי ב"ישן" =400-450
החדש-500-550
מעלות 500-550
ועוד
מברור שנה שעברה
מעיינות היה הכי זול בדרכ- שנה שעברה הישן פתח גם במחיר מוזל
היום בבוקר ראיתי פרסומת בתחנה בגן ורשא בני ברק במחיר 380
לא בדקתי
הטלפון 058-3244198
בהצלחה
לכל המעוניין ב-280 ש"ח עד היום בערב
https://www.prog.co.il/threads/כרטיס-סטודנט-ב280-ש-ח.387549/
לכל המעוניין אצלי זה דרך סמינר "עלי באר" - קוק בירושליםמעיינות כרגע עולה 320 ש"ח.
שימו לב לא ליפול אצל מאכערים לא אמינים שיברחו עם הכסף....
אני רשומה במעיינות באיזה קורס שעלה לי 500 ש"ח ודרך זה קיבלתי כרטיס סטודנט שעושה לי 50% הנחה בתחבורה הציבורית שבחשבון פשוט חוסך לי 1500 ש"ח.
מיותר לציין שאף פעם לא הייתי בקורס. נראה לי שנרשמתי אפי' לקורס של גברים.
מעיינות כרגע עולה 320 ש"ח.
שימו לב לא ליפול אצל מאכערים לא אמינים שיברחו עם הכסף....
איך אני עושה את זה?מעיינות כדלעיל...
הם עושים קורס לגברים ואתה יכול להשתתף, מדובר בקורס עזרה ראשונה וכדו'.איך אני עושה את זה?
וסתם להבין מעינות זה דרך האוניברסיטה הפתוחה?
כי מישהו עשה לי "נערווים" עם להיות סטודנט אפילו לשם ההנחה
אני מחפש מקום כמו סמינר או משהו דומה ש"עושה" קורסים לגברים
תודה
צודק לגמרי!!!לפעמים מגיבים כאן כאילו נמצאים ב'שטעטעל' המקומי...
הפורום הזה גלוי לעין כל, ולתוצאות חיפוש בגוגל וכו'..
חבל לראות אשכול כזה..
לא חוקי הייתי ממליצה למחוק...לכל המעוניין אצלי זה דרך סמינר "עלי באר" - קוק בירושלים
אם יש לך חופשי שנתי את מקבל בכל הארץ 50%אשמח לקבל מידע איך אני מקבלת הנחה של 50%
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //