עזרה כרטיס סים לפלאפון מעביר רק קצת אנשי קשר?

• הוסף לסימניות
קניתי מכשיר חדש ואני רוצה להעביר את כל האנשי קשר שלי מהפלאפון הישן לחדש.
כולם רשומים בטלפון ולא בסים.
בכרטיס סים נכנס 300 אנשי קשר.
אני מעבירה בישן את האנשי קשר מהטלפון לסים ואח"כ מעבירה את הסים לנייד החדש ושם מעבירה מהסים לטלפון.
(יש לי קרוב ל-2000 אנשי קשר)
בהתחלה העביר קרוב ל-300 בכל פעם אבל לאט לאט התחיל להוריד ל-100,50,28 אנשי קשר כל פעם??????????????
זה יקח לי שנה להעביר הכל.
ידוע לכם משהו??
מדובר במכשירים כשרים לחלוטין.
תודה

• הוסף לסימניות
תיקח סים של 019 יכול להכיל עד 1000 אנשי קשר
או סים של הוט עד 399 אנשי קשר.

• הוסף לסימניות
אני מעבירה בישן את האנשי קשר מהטלפון לסים ואח"כ מעבירה את הסים לנייד החדש ושם מעבירה מהסים לטלפון.
בהתחלה העביר קרוב ל-300 בכל פעם אבל לאט לאט התחיל להוריד ל-100,50,28 אנשי קשר כל פעם??????????????
ידוע לכם משהו??
תודה
נכון זה סיוט :mad:
הקלה קצת - בכרטיס סים של הוט מובייל אפשר להעביר כל פעם 400 אנשי קשר
ועוד משה אפשר לקחת כמה כרטיסימים... ככה זה קצת יותר מהר

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
סים של רמי לוי.
זה המציאות כרגע.
אני שואלת למה הוא יורד בהדרגה ולא מעביר בפעם אחת.

• הוסף לסימניות
ידוע לכם משהו??
תודה
תעשי כמוני
יש לי כמויותתתתת של אנשי קשר ואני פשוט העברתי אחד אחד...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה