כרטיס רשת מצריך הפעלת מחשב מחדש אחר כל ניתוק

• הוסף לסימניות
שלום
היה לי כרטיס רשת מובנה במחשב, והוא שבק חיים. החלפתי לכרטיס רשת רגיל היושב על PCI של חב' EDIMAX.
הבעיה שלי איתו היא שבכל שינוי הגורם לניתוק הרשת [כגון שינוי בראורטר וכדומה] הכרטיס לא יודע להתחבר שוב, ויש צורך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש. דבר זה לא היה בכרטיס המובנה בלוח אם.
הבעיה מוכרת לכם? יש לכם פתרון לבעיה הזו?
אשמח להתעדכן.

• הוסף לסימניות
התקנת את הדרייבר של החברה או שזה הותקן אוטומטית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1199940:
התקנת את הדרייבר של החברה או שזה הותקן אוטומטית?

עכשיו אני שם לב לדבר מוזר, הכרטיס הוא של אדימאקס, אך הוא מופיע במנהל ההתקנים ובמתאמי הרשת כ"ריאלטק".
זה מוזר מפני שפניתי לתמיכה של אדימאקס והאם אמרו לי שצריך להופיע אדימאקס.
כך שיתכן שבכלל לא התקנתי את הדרייברים הנכונים.
האם זו אותה חברה? אגב, הקופסה הייתה סגורה עם שרינק כשקניתי.

• הוסף לסימניות
מה הדגם של המוצר? תורידי מהאתר שלהם את הדרייבר. זה אמור לסדר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1199996:
מה הדגם של המוצר? תורידי מהאתר שלהם את הדרייבר. זה אמור לסדר את הבעיה.

יש לי את הדיסק המקורי של הדרייברים, וגם בחיפוש מנהל התקן טוב יותר הוא חיפש והוציא הודעה שמנהל ההתקנים שלי מעודכן היטב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1200053:
מה הדגם של המוצר?

אדימקס en-9260tx-e

יתכן והריאלטק Realtek PCIe GBE Family Controller #2
שמופיע לי במתאמי רשת זה רק השם של חיבור הפיסיאי שלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה