כרטיס של מצלמה שמבקש אתחול

• פותח הנושא mgv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכניסה תכרטיס למחשב והוא מבקש אתחול...
יש דרך לסדר את זה בלי אתחול?

תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
"לא לאתחל את הכרטיס אם צריך את החומר שנמצא עליו"
במצלמה רואים הכל תקין ?
במחשב (ניהול דיסקים) הוא מזוהה עם הקיבולת המלא שלו ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2439180:
"לא לאתחל את הכרטיס אם צריך את החומר שנמצא עליו"
במצלמה רואים הכל תקין ?
במחשב (ניהול דיסקים) הוא מזוהה עם הקיבולת המלא שלו ?

תודה,
במצלמה לא ניסיתי,
הוא מזוהה בקיבולת המלאה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה, יש פה מישהו שיכול לעזור???

• הוסף לסימניות
לא לאתחל.
כל תוכנת שיחזור תדע להוציא את הקבצים.
כמובן לשחזר לדיסק אחר (דיסק קשיח במחשב וכדו').

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה ועשיתי ביטול והמשכתי הלאה....

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
למה זה קורה???
נתקלתי בכך גם בדיסקאונקי וגם בכרטיסים
יש לי כרטיס (בין הכרטיסים הטובים ביותר שלי) שקורה לו כך לפעמים-ואז מוציאים, מכניסים (מחשב נייד) לפעמים הוא מבקש איתחול ולפעמים לא...

צריך פשוט לזרוק אותו או שיש פתרון?

• הוסף לסימניות
לפעמים זה קורה כשהחיבור למחשב לא נעשה בצורה תקינה, ואז הוא מבקש אתחול וכשמכנסיים בצורה תקינה הוא בסדר
כשהוא מבקש תמיד אתחול, זה בד"כ בעיה במערכת קבצים שיכול להיות עקב ניתוק הכונן בלא הסרה בטוחה, באמצע כתיבה וכיו"ב

• הוסף לסימניות
אז הכרטיס תקין, אך החיבור לא תקין?
אופציה, למרות שזה קורה לי רק בכרטיס מסוים אז אולי זה שילוב---

תודה בכלאופן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה