- הוסף לסימניות
תתקשרי בבוקר לשאול,מאיפה אפשר להשיג? לא ידעתי שהיה אפשרי היום. ולא קיבלתי כרטיס כזה
הבן שלי היה שם היום ואמר שהודיעו שגם מחר אפשר לבוא,
אבל לא לוקחת אחריות כי בכל זאת זה ילד...
תתקשרי בבוקר לשאול,מאיפה אפשר להשיג? לא ידעתי שהיה אפשרי היום. ולא קיבלתי כרטיס כזה
תודה רבה !!אפשר מחר...
מישהי מהמשפחה שלחה לי במייל במיוחד בשבילך.
צפה בקובץ המצורף 1738092
צפה בקובץ המצורף 1738092
פתוח כבר מ-13:00ממתי אפשר להזמין?
אם זה כרטיס ראשון זה לא עולהכתבתי להם עכשיו מייל שלא קיבלתי כרטיס אף פעם וענו לי שעולה 5 שח
למה זה אמור לעלות לי 5 שח?
אומנם סכום פעוט אבל למה????
בהחלט מפתיע שנותנים שירותגם אני קיבלתי מהם מענה מהיר במייל,
בהחלט שירות טוב.
אם נאבד לנו הכרטיס-מה עושים?
פונים למחלקת התרבותאם אין לנו כרטיס בכלל
איך ניתן לקבל?
מאיפה זה?
כבר לאחסום
היכן?בשעה טובה קבלנו כרטיס.
מי שלא קבל מעולם,
רשאי לקבל מיידית.
אגף תרבותהיכן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יעקב הרמתי, אמא של :-), roni ravitz ומשתמש 1 נוסף4 //