כרטיס sd לא נקלט במחשב, מה עושים?

• הוסף לסימניות
המחשב לא מזהה שמחובר אליו משהו וניסיתי כבר בכמה מחשבים.

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם עם מתאם אחר,
ב"ניהול דיסקים" - אם המתאם מחובר בלי הכרטיס הוא מזהה את המתאם, כשאני מכניס את הכרטיס הוא או מתנתק או שהוא כותב שווינדוס לא זיהה את ההתקן.
חשוב לציין שהכרטיס מתחמם מאוד.
תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם עם מתאם אחר,
ב"ניהול דיסקים" - אם המתאם מחובר בלי הכרטיס הוא מזהה את המתאם, כשאני מכניס את הכרטיס הוא או מתנתק או שהוא כותב שווינדוס לא זיהה את ההתקן.
תודה לכל המסייעים
החומר חשוב?!

פנו למשחזר מידע מקצועי.

• הוסף לסימניות
ככה זה נראה כשהכרטיס מחובר ישירות לתוך המחשב (מדובר על מחשב נייד שיש לו כניסה לsd)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 44.5 · צפיות: 264
  • הוסף לסימניות
וכשאני מחבר אותו עם מתאם חיצוני אין שום שינוי, (כשהמתאם מחובר בלי הכרטיס הוא כן קורא אותו)

• הוסף לסימניות
עכשיו אחרי כל הנסיונות, הקורא כרטיסים שמותקן בתוך המחשב הפסיק לקרוא דיסקים אחרים...
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
הקורא כרטיסים שמותקן בתוך המחשב הפסיק לקרוא דיסקים אחרים...
מה אפשר לעשות?
לא נראה לי שיש מה לעשות
כי קורא כרטיסים לא יכול לקרוא דיסקים (מעולם לא קרא ולעולם לא יקרא (טכנולוגיה שונה))

אבל אם ברצונך לקרא כרטיסי SD תוכל להשתמש למשל עם דבר כזה

USBSD.jpg

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש מה לעשות
כי קורא כרטיסים לא יכול לקרוא דיסקים (מעולם לא קרא ולעולם לא יקרא (טכנולוגיה שונה))

אבל אם ברצונך לקרא כרטיסי SD תוכל להשתמש למשל עם דבר כזה

צפה בקובץ המצורף 523435
אני מתנצל מעומק הלב על אי הדיוק, ומכיון שלא השבת על שאלתי אשאל שוב.

יש לי במחשב קורא כרטיסים שמותקן בתוך המחשב, כמו שיש בהרבה מחשבים ניידים.
הקורא הפסיק לקרוא (כנראה סובל מדיסלקציה פתאומית) ולכך אני פונה אליכם בבקשת עזרה איך אני יכול לזהות אותו מתוך "רשימת ההתקנים" במחשב כדי לבדוק מה שלומו, או כל פתרון אחר.
בתודה מראש

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
איך אני יכול לזהות אותו מתוך "רשימת ההתקנים" במחשב
לא תוכל
כדי לבדוק מה שלומו,
שלומו לא טוב בכלל (וכתבתי כבר לעיל) מכיוון:
או כל פתרון אחר.
אם יש פתרון
זה רק שחזור מידע מקצועי

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשכול ישן..
אני מנסה לחבר קורא כרטיסים למחשב עם כרטיס זיכרון, המחשב לא קולט אותו
הוא גם לא מופיע במחשב.
מה עושים??

• הוסף לסימניות
מקפיצה גם כן,
מה אפשר לעשות עם כרטיס שלא עולה על המחשב ?
וכן לא בנגן וכו'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה