כללי כרטיס

• הוסף לסימניות
כרטיס ביקור לבית דפוס
כחלק מעבודה של מיתוג מחדש ,משו שישבתי עליו כמה דקות
העניין שהשם מאוד מקשה על לוגו , ז"א שהשם עצמו יהיה הלוגו
זה סקיצה התחלתית ,אשמח לכיוונים ( ימין שמאל ;))

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
חסר לי חיבור.
ז"א, החיבור של המשולשים הצבעוניים (שהוא יפה מאד) עומד מצד אחד, והAH עומד מצד שני, ואני לא רואה ביניהם קשר.

• הוסף לסימניות
זה משו ממש התחלה ...
לכן השאלה שלי איך אהפןך את ha למשו עם נוכחות

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לעשות אותם אחת.
ז"א, אם את שמה "גג" לH היא תיראה כמו A, ולהיפך.
סתם רעיון, אבל אולי תצליחי לשחק איתו.

• הוסף לסימניות
עוד לפני ההתייחסות לכרטיס,
אני לא ממש עוסקת בקופי ,
אבל המשפט מדפיסים לך הצלחה ממש צורם לי ונראה לי כזה לא קשור וברור.......
תחשבו על זה...."מדפיסים לך הצלחה"???

• הוסף לסימניות
יש נתק בין הצד הימני של הכרטיס לצד השמאלי, אין לאותיות מספיק נוכחות לעומת המשולשים היפים, אולי תשתמשי בצורה של המשולש ובצבעוניות שיצרת ותשלבי אותם בלוגו, כלומר האות A היא משולש ויש לה נקודת חיבור עם H לשתיהן יש קו ישר...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם !!
גם אני לא אהבתי את הסלוגן ( הוא לא ממני ...)
לגבי האותיות אני אנסה לבנות בעצמי , עם פונט זה פחות נוכחות
לגבי שילוב הצבעים כדאי ללכת על זה
אשב על זה
ושוב תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה