כללי כריכה בשלש גלופות

• הוסף לסימניות
אשמח לכל חוות דעת
תודה רבה

קבצים מצורפים

• הדמיה אקשן.png
    KB 272.7 · צפיות: 14
  • הדמיה אקשן2.png
    KB 286.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
העיצוב מרשים.
מבחינת הכנת הגלופות קשה להתרשם דרך ההדמיה.

• הוסף לסימניות
מה גודל הספר? רגיל? אם כן העיטורים ענקיים וגסים מידי, במיוחד בארבעת הפינות ושם הספר ענק
אם זה כמו סדור קטן אז יש מצב.

• הוסף לסימניות
גודל הספר הוא חצי שמינית

• הוסף לסימניות
העיטורים שבפינות, כרגע הם בתוך שקע.
כדי לגרום להם לבלוט, צריך ליצור בבלינד מסגרת בלבד,
ואז זה יצור הבלטה.
וכן בשדרה, במקום להטביע את כל המלבן בבלינד, אפשר לתת קו בלינד מעל ומתחת, וזה נותן תחושה שהמלבן בולט.

• הוסף לסימניות
אני מתלבט בקשר לבלינד, עשיתי עיטורים קטנים מאד שיבלטו, אפילו שזה לא יוצא יפה בבלינד, כי אין לי ענין שיראו את העיטור בבירור, אלא מספיק לי שיראו את המתאר שלהם, האם אי צודק?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 14.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1404526:
אני מתלבט בקשר לבלינד, עשיתי עיטורים קטנים מאד שיבלטו, אפילו שזה לא יוצא יפה בבלינד, כי אין לי ענין שיראו את העיטור בבירור, אלא מספיק לי שיראו את המתאר שלהם, האם אי צודק?

אולי בכ''ז יואיל מישהו מהמלומדים דפה לחוות דעתו? אין לי ניסיון בזה ואני חושש לעשות טעות בלתי הפיכה, תודה למגיבים

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה השאלה,
אולי תוכל להסביר יותר.

• הוסף לסימניות
ראיתי לא מעט ספרים שיש להם משטחים של בליינד דקיק מאד, ולא הבנתי איך זה מסתדר עם אזהרות הדפוס שלא כדאי לעשות בליינד דק כי זה לא יוצא יפה, אז חשבתי שאולי אם עושים את זה מאד דק זה בסדר, כי אז לא רואים ממש את הצורה אלא רק בערך את המתאר שלה, ולכן אני שואל האם אני צודק בזה, ואפשר לעשות בליינד שהוא מאד דק
ותודה על הנכונות לעזור כ''כ

• הוסף לסימניות
אפשרי, אבל יש גבול כמה דק, תלוי גם מה עובי קרטון הכריכה ואם ההטבעה רגילה או בהידראולי, תתיעץ עם יצרן הגלופות, יש כאן בפורום את "מוישי מאדיגרף" אדם מיוחד במינו - ממליץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה