כללי כריכה ג' גלופות

• הוסף לסימניות
כבר נשלח לדפוס

קבצים מצורפים

• משנת העזר.jpg
    KB 954.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
פצצה!!! עבודה יפהפיה ומלכותית, גרפיקה מדהימה, אתה ממש מוכשר מאד, ויש לך המון סבלנות עם הלקוחות, כל הכבוד, שיהיה לך המון הצלחה בכל מה שתעשה. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ממש לא.
סתאאם, עמירם - יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה, מיוחד ומושקע!
אהבתי במיוחד את הצד הימני.

• הוסף לסימניות
יפה ומסודר ממש נעים לעין!
עלה והצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו ממש אין מילים
עבודה מקצועית ביותר

אולי תספר לנו איך אתה עושה את ההדמייה כ"כ מוחשית? באיזה תוכנה :)

• הוסף לסימניות
סוד כמוס סתתתתתתתתתתם פוטשופ היקרה

• הוסף לסימניות
מזכיר לי את המשנה ברורה של עוז והדר,
אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפוז;1025433:
מזכיר לי את המשנה ברורה של עוז והדר,
אני טועה?

בעיקר בגלל צבע הכריכה והפונט. יש דמיון, אך לא קריטי.

• הוסף לסימניות
בגלל העיצוב בשני הצדדים,
ובגלל הטקסט בצד שמאל שנכנס לקוביות שהן כמו הלוגו שלהם
וככה הם שמו בספר שפה ברורה

• הוסף לסימניות
נכון ככה הלקוח רצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה