כללי כריכה והזמנה לסדנה. חוו דעתכם!

• הוסף לסימניות
הכנתי באחד ממקומות העבודה בהם אני עובדת סט שמיועד לסדנה להורים, לפיתוח מודעות למוכנות לכיתה א'.
כריכה לחוברת, הזמנה כשהיא מקופלת, הזמנה מהצד האחורי. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• הזמנה חיצונית.jpg
    KB 219.1 · צפיות: 12
  • הזמנה מקופלת.jpg
    KB 147.7 · צפיות: 11
  • כריכהעותק1.jpg
    KB 466.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
סה"כ כיוון יפה מאד.
הכותר "מודעות בונה" ממש נהדר בעיני. בחירה מבריקה של פונט, בנייה נהדרת של כיוונים.
רק הבית-מגדל שם גבוה מידי לענ"ד.
צבעים מעניינים. אולי כדאי להוסיף טיפה נגיעות צבע שמנת שיתן קצת אוויר.
הצורה של הבניינים טיפה מגושמת, הם ארוכים מדי הארובות תופסות יותר מידי את העיין.
(הצעה לשידרוג - שאת כמובן בכלל לא חייבת לקבל, אבל יכול להיות מעניין לבנות חלק מהאלמנטים בבתים מאותיות, בצורה עדינה, לא בוטה. לדוג' ארובה מאות ו' או ז' חלון מורכב מאות. לא הרבה. זה יהיה מתאים לנושא.)
סה"כ עבודה יפה מאד

• הוסף לסימניות
הלוגו מקסים. עיצוב מצוין ומכובד.
הייתי משחקת מעט עם הצבעים. הם לא מספיק מיוחדים. זה פוגם לדעתי במראה הכללי של ההזמנה, וחבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בי;407679:
הלוגו מקסים. עיצוב מצוין ומכובד.
הייתי משחקת מעט עם הצבעים. הם לא מספיק מיוחדים. זה פוגם לדעתי במראה הכללי של ההזמנה, וחבל.
תודה!
לאלו צבעים היית משנה?

• הוסף לסימניות
יפה, מעניין וייחודי!

• הוסף לסימניות
הצבעים יבשים ונותנים קצת תחושה של חברת בניה

תוסיפי קצת צבעים חמים שהכתום יהיה יותר כתום חם וכן הבהיר ליותר שמנתי בהיר ופחות יבש!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לו יצויר היקרה.
כרגיל, היצירות שלך מקסימות. אהבתי אותו באופן כללי.
אבל גם אני, כשראיתי את זה לראשונה, שמתי לב שהצבעים לא ממש מתאימים. אני עדיין לא מספיק מקצועית בשביל ליעץ לך לאילו צבעים לשנות, אבל זה בהחלט כבד וישנוני, ואולי באמת משדר יותר תחושה של חברת בניה, מאשר סדנא להורים עבור הבנותהן בגיל הרך. חבל שרק הצבע יפגום ביצירה.
בהצלחה הלאה!

• הוסף לסימניות
מקסים ומיוחד, וצבע שמנת בהחלט יתן לנו קצת חמצן...

• הוסף לסימניות
אכן, צודקים כולם. גוון השמנת ממש נותן אויר לנשימה. מה לדעתכם עדיף?

קבצים מצורפים

• כריכה שמנת סגול.jpg
    KB 288.7 · צפיות: 12
  • כריכה שמנת בורדו עותק.jpg
    KB 309.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
למה שלא תשאירי את הרקע הבהיר לבן נקי?
זה יתן אור בעיניים הירקרק הזה מיותר לטעמי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;408208:
למה שלא תשאירי את הרקע הבהיר לבן נקי?
זה יתן אור בעיניים הירקרק הזה מיותר לטעמי!
לבן נקי לגמרי, אני מעדיפה שלא, הירקרק הזה הוא משום שהעליתי בטעות בCMYK, תקנתי. עכשיו זה בסדר, אכפת לך להציץ שוב?

• הוסף לסימניות
השני יפה מאוד (לא סגול!) והייתי אפילו מבהירה יותר את הרקע, לכיוון קרם בהיר.

• הוסף לסימניות
השמנת באמת מאיר את הכל, יותר מאוורר.
אבל לענ"ד כדאי לך להוסיף בכל זאת נגיעות של הירקרק (באחד הפסים המעוגלים או מקום אחר)
בגלל שהוא צבע משלים לבורדו ויצור יותר הרמוניה ויותר חיוניות - כעת זה די מונוכרומטי (שזה כמובן לא גנאי, אבל במקרה הזה פחות נראה מתאים.)
כנ"ל אם את מחליטה ללכת על הכיוון של הסגול - כדאי להסיף נגיעות ירוק תפוח או כתום-צהבהב

• הוסף לסימניות
עשית עכשיו עבודה טובה יותר.
אני אישית אהבתי יותר את השני, הסגול נראה לי קצת חיור. לא כך? חשבתי שאולי אם תעשי את הסגול קצת יותר כהה זה יראה יותר טוב.
בהצלחה רבה בהכל.

• הוסף לסימניות
הסגול

• הוסף לסימניות
וואו איזה הבדל!
שניהם יפים אני נמשך יותר לסגול בגלל העדינות שלו.
וחושב שחשוב ומומלץ לסדנת פיתוח ומבדיל לפרוספקט של חברת בניה.
בכ"א את הטקסט הייתי מכהה שיהיה יותר קריא וגם שבהדפסה יצא טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה