כללי כריכה ושערים לספר קריאה. אשמח לחוו"דכם המועילה.

• הוסף לסימניות
זה ספר קריאה לציבור הדת"ל והחילוני.
כבר העלתי בעבר, וכעת שפצתי קצת ואני מעלה שוב,
לחוו"דכם המועילה אודה מאד.

הערה: הפונט בשדרה יהיה זהה לחזית, כרגע זה בשל תקלה לא כך. וכן הצבעים נקלקלו בשל הRGBיות

הדבר הכי קשה לי בכריכה הזו, זה לבחור פונטים מתאימים.
חשבתי על נרקיס חדש, פריד כותרת, כותרת משנה, (מסטרפונט הכל)
וכעת-פעלול של פונטייפ, הכי נראה לי.
מה דעתכם?

תודה!

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    1.5 MB · צפיות: 16
  • שער.JPG
    KB 15.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה!
אני הייתי משנה את הפונט של "בצומת העולמות" לפונט שבשדרה,
הפונט הנוכחי באמת מאוד מציק.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה כדאי גם להקטין את כל גוש הטקסט בחלק הקידמי,
הקומפוזיציה לא עובדת טוב, ההיררכיות לא נכונות- צריך לתת במה רק למישהו אחד-
במקרה זה לתמונה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נראה סבבה לגמרי

אבל חבל שעיוות (דגש חזק בת'.....) את הפונט בשם הספר, זה עושה את זה קצת ללא מקצועי, אבל חוצמזה זה נראה מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה