כללי כריכה ושערים

• הוסף לסימניות
כמה עולה לעצב כריכה שלש גלופות, 4 הסכמות עם שילוב טקסט מוקלד, ועוד 8 הקדשות?

• הוסף לסימניות
נו נו. תלוי אצל מי...

• הוסף לסימניות
ברור, אני שואל ממוצע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נדמה לי שהמחירים שמובאים בקישור הנ״ל כבר לא רלוונטיים...

• הוסף לסימניות
אדרבה, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אני באמצע מחקר..
מה שכן, דברתי לאחרונה עם 2 מעצבות, (אולי מרמה 2?), שלוקחות 3000-4000 לכריכה.

המחיר שלי הוא 2500 ש״ח לכריכה ברמה גבוהה. (כמו זאת למשל)

• הוסף לסימניות
הממוצע של מעצבים הנמצאים בטופ, הוא 4000-10000 ש"ח לכריכה + שערים (תלוי במורכבות).
והמחיר יורד ויורד ויורד ויורד ככל שמתרחקים מהם, ואפשר להגיע עד 20 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;2092076:
ואפשר להגיע עד 20 ש"ח.

אני מחפש רופא שיניים ב23 ש"ח לשעה :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;2092080:
אני מחפש רופא שיניים ב23 ש"ח לשעה :p
בוואלאג'ה אמור להיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;2092066:
אני באמצע מחקר..
מה שכן, דברתי לאחרונה עם 2 מעצבות, (אולי מרמה 2?), שלוקחות 3000-4000 לכריכה.

אני הראשון שאשמח אם המחיר של כריכות יעלה, אבל גם צריכים להיות מציאותיים. גם המעצבים שנחשבים מס' 1 בתחום לא לוקחים יותר מ-3000 שח לכריכה.

• הוסף לסימניות
1700 אני לוקח לג'גלופות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה