שיתוף כריכה חדשה ופורזץ

• הוסף לסימניות
ספר באר הלכה
הדמייה.jpg

פואזץ.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נפלא עד מאוד....

אגב, בענין הפורזאץ
אני שם לב לאחרונה שמאוד נכנס המסגרת של כיתוב בשם בפורזאץ - במירכוז אמצע של העמוד.
היה משונה בעיני בתחילה
אך משלב לשלב זה נכנס יותר....

• הוסף לסימניות
נפלא עד מאוד....

אגב, בענין הפורזאץ
אני שם לב לאחרונה שמאוד נכנס המסגרת של כיתוב בשם בפורזאץ - במירכוז אמצע של העמוד.
היה משונה בעיני בתחילה
אך משלב לשלב זה נכנס יותר....
העליתי את זה לדיון לפני כשנתיים, ומאז כל הפורזצים שלי ממורכזים ניתן לראות בתיק העבודות....

• הוסף לסימניות
אישית, אוהב פחות.
אבל זה מאוד נכנס
אולי מעצם זה שזה שונה ממה שהיה מקובל פעם....

לא ראיתי הדיון ההוא, ואשמח על קישורית לשם.
כי זה נושא שמעניין אותי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד במינו.

אגב אם מותר לשאול איך אתם עושים את הריפס ברקע מתחת לעיטורים וסתם כך?
האם זה מברשת דוגמה או מה?

• הוסף לסימניות
ר' יהושע יפה מיוחד ומדויק מאוד.
נראה כי ההשראה שם בצפון מפרה את היצירתיות:)
המשך להפתיע.
שמואל

• הוסף לסימניות
מויראדיג שיין
כל פרט ופרט!
תמשיך לעשות חיל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אדיר!!!
יש כבוד!

אם גם ר' @ש. ברגר הגיע להריע - שברת שיא!
(ואם כבר, ד"ש חם - ר' שמואל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה