כללי כריכה חדשה

• הוסף לסימניות
מחכה להערות והצעות לשיפור.

קבצים מצורפים

• כריכה לסידורעותק.jpg
    1.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מאד מרשים.
השדרה באמת כל כך צרה?

• הוסף לסימניות
השם "בית יוסף" על שער הבנין צריך לזוז קצת ימינה יותר (אולי אפי' להסתיר חלק מהמילה "בית")

• הוסף לסימניות
יפיפה!!!
אני לא משווה בכלל לקודם... זה בהרבה יותר יפה!
אני ממליצה לך לעשות הדמיה לכל אחד מהצדדים. כי נראה לי שכאשר רואים חצי בניין מכל כיוון זה יכול להראות אחרת.
השער טיפה עקום בצד שמאל.

• הוסף לסימניות
הדמיה

השדרה אמורה להיות יותר צרה.
מה אפשר להוסיף שלא יראה ריק למעלה?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 360.8 · צפיות: 11
  • 2.jpg
    KB 381.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מדהים

...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
מאחורה במקום שכתוב ישיבה לצעירים.... את המרובע הלבן הייתי יותר מכהה

• הוסף לסימניות
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומושך

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
לא צריך להוסיף למעלה כלום,

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים לפרוס דגם של בנין על שני צידי הכריכה.

אהבתי מאד.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.

הערה קטנה ביחס לשדרה:
נדמה לי שאפילו דפוס וכריכיה איכותיים לא יוכלו להתחייב שהשדרה תצא בקיפול ממש מדוייק על פי ההדפסה, ואז למרות שהעיצוב נורא מרשים - בפועל זה יצא כאילו מפושל - שהחלק החום לא ישב בדיוק על המקום.
אולי אני לא מספיק מומחית בהבאה לדפוס - כדאי להתייעץ על זה, אולי עדיף לשנות את העיצוב של השדרה - באופן שלא יצא בסופו של דבר לא מדוייק.

• הוסף לסימניות
הערה קטנה: שימי לב לקו המתעגל לקשת בצד הקדמי, הוא לא מוחלק כ"כ טוב וטיפה הורס את הזוית החלקה (בצד האחורי הוא יותר טוב, משום מה בקדמי יש איזשהו שפיץ ששובר את הקו החלק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה