כללי כריכה לחוברת בנושא השואה

• הוסף לסימניות
זו כריכה לחוברת עבודה לתלמידות בנושא השואה. צד שמאל אמור להשאר לבן חלק בו אמור להיות הגריד שעובר בכל החוברת עם כיתוב וכו'
כמו כן, על פי בקשת הלקוחה, לא אמור להיות שום כיתוב על הכריכה. זו חוברת שלא נרכשת בחנויות.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• Untitled-1 copy.jpg
    1.5 MB · צפיות: 92
  • הוסף לסימניות
מפחיד....
יותר מידי שואה....

• הוסף לסימניות
השואה מספיק נוראה גם בלי לשונות אש על אנשים...

• הוסף לסימניות
אולי תנסי רקע שחור מלא עם תמונת שואה בודדת קטנה באמצע.

• הוסף לסימניות
מה כן אני יכולה לשים במקום אש? את הרקע עם התמונות הלקוחה מאד אוהבת ולא רוצה לוותר עליו. כיתוב- אין, אז מה כן?

• הוסף לסימניות
האש ממש מזעזעת.
אולי תנסי לשים את הטלאי הצהוב...

• הוסף לסימניות
יש אולי למשהוא טלאי צהוב?
אני ישנה ויעלה במשך הערב בע"ה

• הוסף לסימניות
התמונה התחתונה נראית לי ירושלמית ולא מזרח אירופאית.

• הוסף לסימניות
מוגזם מידי, עדיף משהו יותר עדין.

מצ"ב דוגמא שהכנתי בעבר לנושא הנ"ל בשביל ההשראה

קבצים מצורפים

• ספר שואה.jpg
    KB 464.1 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
מפריע לי הצבעים הרבים. אם החלטת לשים תמונות עדיף שהכל יהיה ש.ל.
האש מיותרת. וכעצת החברים עדיף לשים את הטלאי הצהוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה נראה שהיתה טרגדיה קטנה ואת ניסית להעצימה ע"י פוטושופ...
התמונות מספיקות ויותר מידי... לא צריך את האש.
תקטיני אותם ושימי בקומפוזיציה מסודרת ולא בריכוך קצוות(יש לי אלרגיה אליו...) עם רקע שחור ומקסימום בקטע אחד תמונה אחת בשקיפות+ מסיכה מרוככת.
האם שם הספר חייב להיות בצד שמאל?

• הוסף לסימניות
כן, זו חוברת עם ספירלה והדף אמור להיות חתוך ומתחת יראו את המשך דפי החוברת עם הגריד- השם שעובר בכל החוברת. זו הדרישה.
הבעיה היא שהגברת לקוחה התלהבה כל כך מהרקע של התמונות עם הריכוכים, זה היה רעיון שלה ונראה לי שיהיה קשה להזיז אותה משם.

• הוסף לסימניות
מישהי כבר אמרה, אבל חשוב וקריטי להדגיש:
תוריד את המשפחה הירושלמית בצד שמאל!!!
(אגב, נראה לך שהיהודים בשואה באמת היו כל כך מבסוטים?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zvis;500736:
התמונה התחתונה נראית לי ירושלמית ולא מזרח אירופאית.

גם לי נראה כך.

אם כמו שאת אומרת - הלקוחה כבר התחברה לכיוון הזה - אולי תוכלי בין שתי התמונות העליונות להניח פס של גדר תיל, זה 'יעלים' את הריכוך ויוסיף לאווירה. וגם בשליש התחתון להחליף לתמונת רוחב ולעשות איזה משחק עם גדר תיל במקום האש. את הגדר התחתונה תוכלי לעשות אולי בצבע חלודה כדי לגוון את השחור-לבן. (הצעה בלבד...)

• הוסף לסימניות
יישר כוח על הפרוייקט החשוב. פרוייקטים שקשורים לשואה קרובים ללבי.
השואה היא ארוע כה מזעזע ועמוס בדימויים ויזואלים שמוכרים לכולנו, אין צורך להעמיס את כולם על כריכת חוברת אחת. זה מוגזם וזה ייצור אצל התלמידים הזרה מהנושא.

נסה להתייחס לנושא ביתר עדינות.

• הוסף לסימניות
תמונה אחת בולטת - מספיקה בהחלט.
אפילו בלי אפקטים.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אויש, זה נורא ואיום, יותר מדי טרגדי בשביל תלמידות, לא חושבת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה