כללי כריכה לחוברת ברסלבית

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• הדמיה.jpg
    KB 376.3 · צפיות: 11
  • תיקון הכללי.jpg
    KB 430.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אולי יותר יפה להשתמש בפונט הזה רק ל-'תיקון הכללי'.
וכל השאר בפונט פחות מעוטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;923383:
אולי יותר יפה להשתמש בפונט הזה רק ל-'תיקון הכללי'.
וכל השאר בפונט פחות מעוטר.

כנ"ל.
וזה משגע.

• הוסף לסימניות
ממש מכניס לאורות, מהמם, מלהיב, בהצלחה

• הוסף לסימניות
מדהים. אהבתי את ה"אני נהר המטהר..." - שגם רואים וגם לא רואים אותו..
מיוחד, עושה חשק להגיד תיקון הכללי...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!
גם לדעתי זה ממש מוצלח.

לצערי דווקא הלקוח כנראה לא כל כך מרוצה.:(
אנסה סקיצה נוספת...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
אולי תכניס גם צבע קר... הכל חם מידי
למשל, את הקונטור של המילים "התיקון הכללי" שיהיה בכחול

• הוסף לסימניות
מהמעט שאני מכיר על הברסלבים: יש משהו משמעותי בעץ, זה מזכיר לי שהברסלבים מאוד קשורים לטבע, ושהקודש נמצא בין אדם למקום תחת כל עץ רענן.
כפי שאמרו - הכותרת מספיקה עם הגופן המעוטר, ותחתיו אולי ראוי משהו פשוט (מכיוון שאני מניח שיש משהו יותר קליל אצל הברסלבים מאשר אצל החרדים, והדבר יכול להתבטא בעיצוב). לגבי העיטורים - מי שמכיר אותי יודע את דעתי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה