כללי כריכה לחוברת

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע תגובות

קבצים מצורפים

• jכריכה.jpg
    KB 234.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא צריך לחזור פעמיים על "מבצע".
את ה"שמש" הייתי מעדנת, אולי אפילו מאריכה את הקרניים שלה כך שיצאו מגבולות הדף (כמובן לתת להן אופסיטי נמוך בקצוות כדי שלא יאפילו על הטקסט).

ה"ואותו תעבוד" האלכסוני ברקע - זה לא פה ולא שם, אם אתה רוצה את האפקט הזה של דגם חוזר, הוא צריך להיות הרבה יותר צפוף (לחזור יותר פעמים על המילים).

• הוסף לסימניות
משום מה לא מסתדר לי בעיניים זה שהשם של החוברת מופיע בצד ימין... אולי להפוך את היצרות...

• הוסף לסימניות
זה נראה כאילו נפתח באנגלית, מומלץ לנסות להפוך את הכיתוב לצד שמאל ואת השמש לימין
כפי שכתוב לעיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;515709:
זה נראה כאילו נפתח באנגלית, מומלץ לנסות להפוך את הכיתוב לצד שמאל ואת השמש לימין
כפי שכתוב לעיל.
נכון מאד, וגם ההמלצה להאריך את הקרניים ולתת להם OPACITY.

הלוגו של החידר נראה לי מעוך משום מה, והטקסטים שבתוך הקרניים קצת גולשים החוצה. מה דעתך לעשות להם ENVELOP DISTORT לפי צורת הקרניים? נראה לי שזה יוסיף מאד.

ועוד משהו קטן, ששכחו לכתוב כאן קודמי: הקו הכללי יפה מאד! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה