כללי כריכה לחוברת.

• הוסף לסימניות
אשמח לעיצות ורעיונות כיצד להפוך את הכריכה שתענה על הדרישה של הלקוח:
מצד אחד זו שיחה של הרבי ולכן צריך לשמור על סגנון מכבד, עדין ונעים. מצד שני זה מוכרח להראות בצורה כזו שהקורא לא ירגיש שזה "עוד משהו של הדתיים"...
בכ"א זה מה שניסיתי לעשות. נראה לכם עונה על הדרישות?
האם יש למשהו כריכות להשראה?
תודה מראש!!
צפה בקובץ המצורף 91722
(במקור המעבר צבעים יותר רך. משום מה הוא עלה בצורה לא טובה.)

קבצים מצורפים

• ניסיון1.jpg
    KB 391.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עם האיור והטקסט לא משנה מה תעשו זה יהיה עוד משהו חבד"י

• הוסף לסימניות
תשמעי, זה גם ככה ייראה כמו "עוד משהו של הדתיים", אז חבל להתאמץ.
סגנון העיצוב במגזר הכללי כל כך שונה ממה שמקובל במגזר החרדי, ואת הרי לא הולכת לנסות לחקות את מה שעושים אצלם, כך שפשוט אין טעם... תעשי מה שטוב, יפה ואסתטי בעינייך וזהו. בלי לנסות להתחפש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;565769:
תשמעי, זה גם ככה ייראה כמו "עוד משהו של הדתיים", אז חבל להתאמץ.
סגנון העיצוב במגזר הכללי כל כך שונה ממה שמקובל במגזר החרדי, ואת הרי לא הולכת לנסות לחקות את מה שעושים אצלם, כך שפשוט אין טעם... תעשי מה שטוב, יפה ואסתטי בעינייך וזהו. בלי לנסות להתחפש.

אני לא חושבת שהיא התכוונה לחקות סגנון של הציבור הכללי אלא סגנון עיצוב המתאים לציבור הדתי חרדי אבל משהו מיוחד ולא סטנדרטי!
ושלא ירתיע את הציבור הכללי!

• הוסף לסימניות
אין לי תשובה לשאלה ששאלת, אבל העיצוב מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי להתחפש.
הכוונה שלי, שאם צעיר שאינו שומר תו"מ יתקל בחוברת הזו- ימשוך אותו לפתוח?
נראה לי שכרגע התשובה היא לא...
איך גורמים לחוברת להיות יותר מושכת?

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אני אוהבת את הראשון בהרבה...
יותר מתאים לחוברת..

• הוסף לסימניות
ועכשיו?

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    KB 422.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הכי אהבתי את האמצעי, בגווני הכתום. (הראשון באמת היה מדי יבש)
אבל יש לי שאלה, למה ה 770 (הבית) הוא כזה ווקטורי וממוחשב? לא עדיף לקחת תמונה מצולמת ולהטמיע אותה ברקע, עם שיטות שילוב מתאימות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;566416:
הכי אהבתי את האמצעי, בגווני הכתום. (הראשון באמת היה מדי יבש)
אבל יש לי שאלה, למה ה 770 (הבית) הוא כזה ווקטורי וממוחשב? לא עדיף לקחת תמונה מצולמת ולהטמיע אותה ברקע, עם שיטות שילוב מתאימות?
לא יודעת. ככה הסתדר לי יותר. אולי כי אני חושבת שתמונה של בית על ספר שאמור להיות לציבור הרחב- קצת יראה מוזר. כי הם לא מכירים את 770.
בכל מקרה- נראה לך להחליף לתמונה אמיתית?
ראיתם את השלישי? שם אני חושבת שעדיף וקטורי, וגם אותו יותר אהבתי. מה דעתכם?
דעתכם חשובה לי מאוד. מה אהבתם... ומה לא...ולמה.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;565650:
מצד שני זה מוכרח להראות בצורה כזו שהקורא לא ירגיש שזה "עוד משהו של הדתיים"...

זה ג"כ תלוי מהו שם החוברת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי;566864:
זה ג"כ תלוי מהו שם החוברת...
מסקרן אותכם...
לא נורא. אני מבקשת חוו"ד על העיצוב נטו.מעבר לזה זה לא תלוי בי...
שם החוברת לא משנה מעבר למיקומו בעיצוב הכללי.

אשמח מאוד לתגובות על העיצוב השלישי שהעלתי. אם אתם חושבים שהוא יותר טוב מהקודמים, ואיך ניתן לשפרו.
תודה!

• הוסף לסימניות
לדעתי השלישי הכי יפה...
אבל אולי כדאי להכניס אלמנט שקשור לשם הספר???
(אלא עם 770 קשור לתוכן ושם הספר).
חוץ מזה ממש יפה ושמח.......

אגב, עם תשימי 770 ודאי שזה יראה 'דוסי'.
צריך לשים אלמנט חדשני שלא ישדר דתיים וכו'....

• הוסף לסימניות
את רוצה תשובה כנה?
אם את רוצה למשוך מישהו מהציבור הכללי לפתוח, אל תכתבי "יחי אדוננו" על הכריכה.
מעבר לזה, לא הבנתי את ההיצמדות לאיור המאוד פשטני הזה של ה-770, ולמה הוא חייב להופיע על הכריכה.

• הוסף לסימניות
רקע יפה ומסתורי ושם החוברת בלבד, ללא הבית ו"יחי" יעשה את העבודה ויגרום לחילוני לפתוח. (כפי שאמרה לי חברה שחזרה בתשובה, שמה שהתחיל אצלה את ההתעניינות היתה חוברת של ברסלב באיזה בית קפה, שעל הכריכה היה כתוב "מסע" בלבד, ללא שום סממן דתי, וזה סקרן אותה לקרוא.)
בכלל, מה העניין לשים את הבית? ואם כבר, יש הבדל אם זה בתוך הספר או בחוץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה