כללי כריכה לחוברת

• פותח הנושא om
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כריכה לחוברת לימוד לכיתה א' שאני מוציאה לאור.
האמת שהתלבטתי אם לעשות א"ז בעצמי או לשלם למישהו (את פוטושופ ואילוס' אני לא מכירה כ"כ טוב, וזו התנסות ראשונה שלי בעיצובים בסגנון)
אשמח לחוו"ד:
- מה דעתכם, להמשיך בכיוון?
- איך אני משלבת את הילד בצורה טובה יותר? גם בכללותו, וגם את העמידה על הדשא. ניסיתי בפוטושופ לשחק עם הצללות ולא הגעתי לשום תוצאה נורמלית. עד כמה זה נורא שישאר במצבו הנוכחי ללא שום מיזוג עם הרקע?
- הפיזור של האותיות.(כדאי לקחת את כל אותיות הא"ב במקום את אותיות הכותרת?)
-הטקסט "חוברת לפיתוח..", והטקסט שמאחור - כדאי להשאיר אותם בתיבות כמו שהם, או שעדיף שיהיו באויר לגמרי? המיקום שלהם - להשאיר כך? (איך אני גורמת לטקסט לא לקבל את הגדרת האטימות של התיבה? 2 תיבות נפרדות?)
כרגע - התמונה והילד בפוטושופ, השאר באינדיזיין.

אשמח להתייחסות לשאלות הנ"ל + עוד רעיונות לשיפור (אם כי אין לי בכלל עוד הרבה זמן לעבוד על זה ...)

תודה!

קבצים מצורפים

• כריכה2.jpg
    KB 851.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
-לענ"ד הילד משולב טוב מאוד, לא נראה לי שצריך להוסיף לו צל או שום דבר אחר.
-מצא חן דווקא שהשתמשת באותיות של הכותרת ולא סתם באותיות הא'ב
אם כי, בחלק שקרוב לילד צריך לרווח קצת
ועוד משהו- הרבה פעמים הגדלים של המילים/אותיות חוזרים על עצמם, צריך יותר גיוון כדי ליצור יותר ענין.
-לגבי תיבות הטקסט- את התיבה שבצד הקדמי צריך להצר קצת כלפי מעלה, שלא יהיה לטקסט כלכך הרבה רווח מלמטה
-האפקט הזה מסביב לכותרת קצת גורע.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המלים נפלאות הקריאה,קצת צפופות מידי, דהיינו המרווח בין האותיות.
וגם חסר עוד פרטים בכריכה נראה קצת ריק!

• הוסף לסימניות
העבודה יפה .
אך אני הייתי מניחה את הילד יושב קצת קשה לילד לקרוא כשהוא הולך לא?
קצת צל כן צריך אפילו שהוא נראה טוב זה לא הגיוני בלי צל....
להרחיק מעט את האותיות מהספר שבידי הילד..
להפחית אותיות מליד הכותרת,
וכמו שאמרו לפניי...אני רק הוספתי מעט....
עבודה יפה בהצלחה בהמשך....

• הוסף לסימניות
מאוד יפה במיוחד הטיפוגרפיה
ד"א אולי צריך להשתמש בילד לא ויקטורי אלא תמונה
או שלהפוך את השמים והדשא לויקטורי

• הוסף לסימניות
נראה ממש מקצועי ויפה
אוליי יותר צל להוסיף ורווחים באותיות

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולם.
לא שיניתי את הרווח של הכותרת, רק הקטנתי את עובי הקו. כרגע אין עליו שום אפקט, והוספתי קצת צבע לאותיות.
איך עכשיו? להשאיר את הכותרת כך?

קבצים מצורפים

• כריכה3.jpg
    KB 865.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מאד יפה!

נראה לי בסדר גמור כמו שזה. אולי רק לדלל קצת את האותיות?
הילד מאד חמוד, תמסרי ד"ש למאיירת.

• הוסף לסימניות
סה"כ נחמד מאוד, חי, ברור.

הילד נראה מצויין, אני חושבת שכדאי להוסיף את הצל שלו על הדשא, בצורה רכה מאוד.

האותיות הפורחות - יש יותר מדי, וההצללה שלהן ממש מיותרת ויוצרת עומס
אני דווקא חשבתי שאותיות הא"ב יותר מתאים, כי ככה זה (אולי, טיפה) מתבלבל עם הכותרת

לגבי הכותרת -
הצבע הצהוב של המילה "אות" לא נראה טוב עם קו מתאר לבן, תנסי לחמם אותו לקצת יותר כתום
(בגדול - צבעים בהירים לא צריכים קו מתאר בהיר אלא כהה, כך גם הורוד)

לגבי הכל בכלליות -
אני חושבת שזה יקפיץ את הכריכה כמה רמות אם תשתמשי בעוד אלמנטים ציוריים בנוסף לילד
יש שטח מאוד ריק מצד שמאל, וגם קו האופק מאוד ריק
הייתי מכניסה למשל - הרים מצויירים, עץ, פרח, ציפור, (כבשה?)

ודבר אחרון - את השורה למעלה להרחיק מהקצה

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;584274:
סה"כ נחמד מאוד, חי, ברור.

הילד נראה מצויין, אני חושבת שכדאי להוסיף את הצל שלו על הדשא, בצורה רכה מאוד.

האותיות הפורחות - יש יותר מדי, וההצללה שלהן ממש מיותרת ויוצרת עומס
אני דווקא חשבתי שאותיות הא"ב יותר מתאים, כי ככה זה (אולי, טיפה) מתבלבל עם הכותרת

לגבי הכותרת -
הצבע הצהוב של המילה "אות" לא נראה טוב עם קו מתאר לבן, תנסי לחמם אותו לקצת יותר כתום
(בגדול - צבעים בהירים לא צריכים קו מתאר בהיר אלא כהה, כך גם הורוד)

לגבי הכל בכלליות -
אני חושבת שזה יקפיץ את הכריכה כמה רמות אם תשתמשי בעוד אלמנטים ציוריים בנוסף לילד
יש שטח מאוד ריק מצד שמאל, וגם קו האופק מאוד ריק
הייתי מכניסה למשל - הרים מצויירים, עץ, פרח, ציפור, (כבשה?)

ודבר אחרון - את השורה למעלה להרחיק מהקצה

בהצלחה!!!

תודה.
באיזה צורה מתאים לדעתך לשלב עוד ציורים? ז"א איזה "תפקיד" יהיה להם ברקע? לא שייך להניח אותם סתם על הדשא, נכון?
האמת שבצד שמאל למטה אמור להיות עוד שתי מילים, שכחתי להכניס אותם קודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י om;584325:
תודה.
באיזה צורה מתאים לדעתך לשלב עוד ציורים? ז"א איזה "תפקיד" יהיה להם ברקע? לא שייך להניח אותם סתם על הדשא, נכון?
האמת שבצד שמאל למטה אמור להיות עוד שתי מילים, שכחתי להכניס אותם קודם.

לא נראה לי שצריך לשלב עוד ציורים, אם זה נראה ריק - תוסיפי את שם המחברת או חלק מס' וכו' בתוך איזה צורה או משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה