כללי כריכה לחומש

• הוסף לסימניות
מה בולט ומה שקוע (בליינד)? או שזה בכלל לימינציה. אם כן, אז משהו לא ברור בצד שמאל של הריבוע של 'בראשית', זה נראה כאיל זה מרחף מעל לפס הקישוט...

• הוסף לסימניות
זה למינציה.
נראה לך שכדאי לחתוך את הקישוט קרוב לרבוע- להשאיר רווח?
המיקום של בראשית טוב?

• הוסף לסימניות
זה יפה
את העיטור הייתי מזיזה לאמצע של המלבן
את המילוי של שני המלבנים הייתי משנה קצת

• הוסף לסימניות
אגב, אתה בטוח שאלה הם המידות של הכריכה? נראה לי יותר מידי רחב ביחס לגובה. לאחר אימות המידות אפשר לדבר על מיקומים...

• הוסף לסימניות
את המידות המדויקות אני צריך עוד לבדוק בטוח.
אך מה נראה לכם על העיצוב עצמו

• הוסף לסימניות
זה אני עשיתי/ ניסיתי

• הוסף לסימניות
בעיקרון יפה מאד..
אולי את המרובע שמקיף את המילה "בראשית" צריך לרכך שלא יבלוט כ"כ.. עכ"פ לעניות דעתי..
וגם שלא ישבור את העמוד שיורד מלמעלה

• הוסף לסימניות
הריבוע של בראשית, הייתי מזיז לצד שמאל, שלא יראו את הצל הפנימי בצד שמאל בכלל, והייתי מעגל את הפינות מימין.
זה נראה טוב. אבל יש עוד על מה לעבוד.

• הוסף לסימניות
הייתי עושה אותיות "בולד" - שמנות יותר. יפה מאד!

• הוסף לסימניות
אני מודה לכם על התגובות הנפלאות אנסה בהחלט לסדר,
הצבעים נראים טוב?

איך אני יכול לדעת שהצבעים האלו אכן יצאו כך בכריכה יש איזה כלל?
תודה לכם,

• הוסף לסימניות
זה בצבעי Rgb

• הוסף לסימניות
תשנה את זה ל CMYK ומהררררררררררררר :) (או לפני שאתה סוגר לדפוס תשנה את זה לCMYK)

ותשתמש בסוג הצבעים של solid coated

• הוסף לסימניות
ואיפה כתוב סוג הצבע?

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר שהוא לא ישטח את התמונה
Dont Mergre

מעיינות, עד כמה שידוע לי, Solid Coated זה סוג של צבעי פנטון, ולא קשור לצבעי Cmyk

• הוסף לסימניות
נכון זה סוג של צבעי פנטון שבהדפה הם נראים מעולה כמו במסך אני משתמשת בהם המון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה