כללי כריכה למגזין הינומה - חוות דעת

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הכיוון הזה ככריכה למגזין הינומה? מסקרן אותי לדעת איך הכיוון, אם הוא נראה לכם בכלל. מאחר וכל המגזין הוא בסגנון מאד שטוח, חשבתי לעשות זאת גם בכריכה.

קבצים מצורפים

• כריכה.png
    KB 163.3 · צפיות: 19
  • כריכה1.png
    KB 301 · צפיות: 24
  • כריכה2.png
    KB 253.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אגב, לדעתי הטבעת תופסת יותר מדי תשומת לב אבל לא מצאתי דרך להמעיט ממנה

• הוסף לסימניות
מדהים!
אולי כדאי שהטבעת תהיה תמונה ולא וקטורי (נראה לי שהציבור מתחבר יותר לתמונות)

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא זה,
חייבת להיות תמונה.
זה מדי אנמי ככה.

• הוסף לסימניות
זהו שאני מנסה להתחמק מתמונות

• הוסף לסימניות
מאד יפה.
אבל סתם כך, העיטורים והמשחקי טיפוגרפיה לא יוצרים לי רושם של עיצוב שטוח.

• הוסף לסימניות
זה מדהים, אבל לשימוש אחר.
כאן הייתי מצפה לתמונה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1265988:
מאד יפה.
אבל סתם כך, העיטורים והמשחקי טיפוגרפיה לא יוצרים לי רושם של עיצוב שטוח.

מה זאת אומרת? עיצוב שטוח הוא דו מימדי, לזה הכוונה. שאין משחקי אור וצל. אלא אם כן משחקים בצל ארוך.

• הוסף לסימניות
או בואו נגיד שהכוונה לעיצוב מינימליסטי לעומת עתיר בצבעים ומשחקי אור וצל

• הוסף לסימניות
אז זהו שיש הבדל בין עיצוב בסגנון ווקטורי ועיטורים וכו'.
לעיצוב בסגנון שטוח,הוא יכול להיות עם צל ארוך כמו שאמרת או 'ניתוקים' כמובן, אבל הוא עיצוב מרובע למדי, בלי עיטורים, פונטים לא מסוגננים,חתוך, ברור ודווקא המון המון צבע;) (בעיצוב השטוח המקורי פלטה של ששה צבעים זה מינימום...)

דוגמאות לעיצוב שטוח: http://www.shutterstock.com/cat.mht...n&search_group=&lang=en&language=en&search_so

• הוסף לסימניות
אני בעד משהו שונה - שטוח ונקי מאשר אינספור תמונות צבעים ואפקטים שמטשטשים את העין.
העיצוב כאן נעים, מכובד, ואיכותי. אולי כן כדאי להוסיף איזה תמונה כדי לרצות את אלו שמתקשים לקבל את השינוי המבורך.
אולי כדאי לשלב ברצועה המתוחה באלכסון ולתת בצד החזית צבע אחד ובכריכה האחורית צבע אחר.

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל הטבעת נראתה לי בהסתכלות ראשונה... קרניים של פר...
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1266018:
סליחה, אבל הטבעת נראתה לי בהסתכלות ראשונה... קרניים של פר...
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

מענין. תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1266011:
אז זהו שיש הבדל בין עיצוב בסגנון ווקטורי ועיטורים וכו'.
לעיצוב בסגנון שטוח,הוא יכול להיות עם צל ארוך כמו שאמרת או 'ניתוקים' כמובן, אבל הוא עיצוב מרובע למדי, בלי עיטורים, פונטים לא מסוגננים,חתוך, ברור ודווקא המון המון צבע;) (בעיצוב השטוח המקורי פלטה של ששה צבעים זה מינימום...)

דוגמאות לעיצוב שטוח: http://www.shutterstock.com/cat.mht...n&search_group=&lang=en&language=en&search_so

אני נורא אוהבת את זה שמתווכחים איתי על מה זה עיצוב שטוח. מה איכפת לי לענינינו פה? תכלס יש הערות? אם כן אשמח לשמוע בלי קשר לאיך נקרא לסוג העיצוב. כתבתי מקודם - בוא נקרא לו "מינימליסטי" סתם בשביל הכייף.

[במאמר מוסגר, תסתכל בלינק שצירפת, הכל אפור וכמעט בלי צבע.... אופס]

• הוסף לסימניות
נראה טוב,
אבל לא עושה לי מספיק הינומה/חתונה בעיניים....

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה יפה, אל תוותרי עליה, ואם אכן תוסיפו תמונה ותצליחי לשלב בניהם זה יהיה טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1266031:
אני נורא אוהבת את זה שמתווכחים איתי על מה זה עיצוב שטוח. מה איכפת לי לענינינו פה? תכלס יש הערות? אם כן אשמח לשמוע בלי קשר לאיך נקרא לסוג העיצוב. כתבתי מקודם - בוא נקרא לו "מינימליסטי" סתם בשביל הכייף.

[במאמר מוסגר, תסתכל בלינק שצירפת, הכל אפור וכמעט בלי צבע.... אופס]

לא התכוונתי לעצבן;)
ואני לא מתווכחת... סתם אני מתחברת לסגנון העיצוב השטוח ולכן תפס אותי העניין (ואת מרשה לי רק לומר שבלינק יש המון המון צבעוניות והאפור זה הרקע?)
בתכלס', כבר כתבתי לך לדעתי זה מאד יפה ויש פה הרבה שיק.
תמונה? יכול להיות, צריך לראות איך זה נראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1266070:
לא התכוונתי לעצבן;)
ואני לא מתווכחת... סתם אני מתחברת לסגנון העיצוב השטוח ולכן תפס אותי העניין (ואת מרשה לי רק לומר שבלינק יש המון המון צבעוניות והאפור זה הרקע?)
בתכלס', כבר כתבתי לך לדעתי זה מאד יפה ויש פה הרבה שיק.
תמונה? יכול להיות, צריך לראות איך זה נראה.

את לא מעצבנת, סתם נתפסת למילה הכי פחות חשובה בבקשת העזרה. אני יודעת טוב מאד מה זה עיצוב שטוח. זה מתיחס בעיקר לאפליקציות ואתרים. כיום זה נכנס גם לפרסומות רגילות.
כבר כתבתי שנשנה את המילה ונקרא לזה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
תמנתי המוכשרת, כל עבודה שלך תענוג לעיניים.
עצות לייעול...
המגזין אמור לתת תחושה ולמשוך לנושא החתונה זה ארוע נוצץ והצבעים קצת רדומים מידי. כדאי ללכת על משהו יותר מושך ושמשדר יותר חתונה (לבן קרם אפור פודרה, ואם סגול או שחור אז צבעים מלאים ולא חסרי זוהר)
האיקס של הטיפוגרפיה בכריכה הקדמית + הטבעת זה יוצר תחושה של משהו חד. ושוב הינומה זה שם כזה רך שצריך לשדר התרגשות פה זה קצת נוקשה מידי. ואם בא לך על להחליש את החוזק של הטבעת תנסי גם את הטבעת לעשות מתוך מציור מטיפוגרפיה אולי כדאי במקום האיקס לעשות טבעת אם הכיתובים, צריך לבדוק...
ולסיום , בכריכה האחורית למה שינית את הפונט של הינומה?

• הוסף לסימניות
שאלה טובה לגבי הפונט. אני לא אוהבת את הפונט של הינומה, ובכריכה האחורית הוא אמור היה להיות חלק מהטיפוגרפיה אבל בסוף זה לא הסתדר.
גם אניחושבת לשנות את האיקס למשהו אחר. חיפשתי כמה יממות תמונה שתוכל להביע מחד, אבל תשאיר את תחושת החדשנות מאידך ונכון להיום לא מצאתי.

תודה על המחמאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה