כללי כריכה למגזין הינומה - חוות דעת

• הוסף לסימניות
לדעתי האופציה השנייה שנתת מהממת!
ושבשום אופן לא "תתקשקשי" עם עוד תמונה מאחורה!!
זה מוריד מהיופי והמיחדות, וחוץ מזה דברת על סגנון יותר מינימליסטי, לא?!
זה המקום להחמיא לך על כל העבודה המושקעת שלך!
יש הרבה מה ללמוד ממך!
:):):)

• הוסף לסימניות
תודה רבה רחל.
באמת הורדתי בסוף את הגביעים מאחורה.
עכשיו אני מסיימת את תוכן העניינים שהוא גם מורכב ולא פשוט בכלל.
תודה על העזרה של כולם

• הוסף לסימניות
רק להוסיף "בקטנה" - דווקא מאוד הולך בתוך הפלאט דיזיין - שימוש בתמונת רקע כשעליה הטקסטים.
מקסים, מחכים להחזיק אותו ביד....

• הוסף לסימניות
אם היית יודעת כמה אני מחכה להחזיק אותו ביד.....

• הוסף לסימניות
אני ב-ט-ו-ח-ה !!!

• הוסף לסימניות
עבודות מדהימות!
ממש יפה!!

• הוסף לסימניות
השניה עם התמונה, מדהימה!!!!!
רק העיטור למעלה, זה נראה כמו אות האנגלית ולא כמו סתם עיטור, אני מניחה שזו האות H התחלה של הינומה,
אבל משום מה זה נראה דווקא כמו האות A ולא ברור מה זה קשור לפה, (לי אישית זה מאד הפריע, כבר ברגע הראשון, אני היחידה? :) ) כדאי שיראו מעט יותר מהאותיות כדי שיהיה ברור מה קורה פה, או לחילופין שתעשי רק סלסול שלא יראה כאות באנגלית.

גם הדוגמא הראשונה לטעמי האישי מקסימה, אבל דורשת איזו "הקפצה" מסוימת כדי שיצור קונוטציה של ארוע.
לדוג' אם דיברת על לכה סלקטיבית, דווקא נראה לי שהטבעה בכסף יכולה להקפיץ את זה ,השילוב של הסגול עם הכסף יכול להיות מדהים!
וכן היה חסר שם איזה שילוב של תמונה עם הטיפוגרפיה,
נניח שרק הטבעת היתה טבעת אמיתית או משהו כזה...

העבודות מקסימות, המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מה קשור האות A לשם?
אבל אשנה את העיטור שלא יתבלבלו ליתר בטחון

• הוסף לסימניות
סתם דעתי- סגול וכסף נורא נדוש..

• הוסף לסימניות
יש תמונה עם גווני זהב/ורדרד ואולי טיפה אפור.
איפה ראית כסף?

• הוסף לסימניות
זה מערך הצבעים של החצי הקדמי של הכריכה.
לא נראה לי שאפשר להאשים פה כסף על סגול.

קבצים מצורפים

• כריכה3.png
    KB 636.3 · צפיות: 23
  • צבעים.png
    KB 415.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
סליחה על אי ההבנה,
הכותב לפני כתב שכסף יוסיף טאצ׳...
ולדעתי מה שהכנת היה מקסים בלי תוספות.

• הוסף לסימניות
הצבעים יפים,
הטיפוגרפיה מדהימה ומיקצועית!
ממש עבודה יפה!
מקווה שהבהרתי את אי ההבנה..
לא דיברתי על העבודה שלך כלל!
אלא על ההצעה שמישהו העלה לפורום...
שבת שלום ומבורך!

• הוסף לסימניות
סליחה, הייתי צריכה לקשר.
באמת לא הבנתי מאיפה צץ הכסף.
זה בסדר גמור, לא צריך להתנצל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה