כללי כריכה למילון - הפעם לתלמיד (מצאו את ההבדלים...)

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקוה שיוכלו לראות ואם לא תסבירו לי פעם אחת ולתמיד איך מעלים.
לאור הביקורת, ולאור שיחה עם הלקוח הוחלט על כוון צעיר ופחות כבד. יותר מילון, פחות דער שליסל בקיצור.
פתוחה לשיפורים....... תודה על הכל

קבצים מצורפים

• קדמי.jpg
    1.1 MB · צפיות: 40
  • גב.jpg
    KB 795.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הסקיצה הזו לוקחת לכיוון מאוד נשי. האם זה מכוון?
אם לא, הייתי יורדת מהדגם הפרחוני ומהצבעוניות הזו.
בכלל, לעיצוב מילונים, אנציקלופדיות וספרי לימוד יש רפרנסים מאוד מסויימים. במקומך הייתי מסתכלת איך ספרי לימוד ומילונים מעוצבים כיום, ומשתדלת להישאר בגבולות המקובל (ובתוך הגבולות האלה, מנסה להיות יצירתית).

• הוסף לסימניות
העצוב לכשעצמו מקסים!! (גם אם אפשר לדון במידת ההתאמה למילון)

• הוסף לסימניות
העיצוב באמת מהמם!!!!! איזה טעם טוב :)

• הוסף לסימניות
עיצוב נאה, הגוונים נעימים. לגבי הפרחים - אם היהמדובר בשפה אחרת, לא מתאים בכלל. אבל אידיש היא שפה קרובה וחמימה. יכול להתאים.

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה במיוחד
אם כי אני מצטרפת לראשונה שטענה שהמילון לא כ"כ נראה מילון
והוא מילון מישום שקראת לו כך
ובאותה מידה זה יכל להיות כל דבר אחר
ובאמת העיצוב בצבעים מאוד ילדותיים
ומסקרן אותי לראות גבר מבוגר שלומד בספר שכריכתו ילדותית
העיצוב הקודם היה בוגר מאוד ויותר מתאים למילון.

• הוסף לסימניות
המילון מיועד לתלמידים, וכזכור הוא חלק מסדרת ספרי לימוד.
בעז"ה בהמשך תצא מהדורת כיס למבוגרים, ויתכן ויתוספו גם ערכים.
כרגע המטרה תלמידים ולכן גם מס' הערכים מועט יחסית.

• הוסף לסימניות
המילון מיועד לתלמידים, וכזכור הוא חלק מסדרת ספרי לימוד.
בעז"ה בהמשך תצא מהדורת כיס למבוגרים, ויתכן ויתוספו גם ערכים.
כרגע המטרה תלמידים ולכן גם מס' הערכים מועט יחסית.

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה ומושך, עשוי בעדינות וטוב טעם,

סתם הערה לגבי ההדמיה, להעשרת הידע הטכני...

הספר הוא עברי, שנפתח מימין לשמאל, וההדמיה היא עבור ספר לועזי, כידוע,
לפיכך מה שכדאי לעשות, זה בזמן שממקמים את הקובץ המוכן על הקובץ שאמור להכין את ההדמיה, יש למקם אותו שהוא עבר היפוך מראה,
לאחר שהספר מוכן בהדמיה, יש שוב להפוך בהיפוך מראה, ואז יש לנו ספר עברי לתפארת.

אבל זה באמת הערת שוליים, העבודה נהדרת :)

• הוסף לסימניות
תודה נעמי על ההברקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה