כללי כריכה לסדר פדיון הבן

• הוסף לסימניות
משהו לא כ"כ טוב לי עם המסגור של "סדר פדיון הבן". הלקוח דוקא התלהב, אבל אני לא שלימה עם זה. מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• פדיון הבן.jpg
    KB 430 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
זה לא אמור להיות ספר, אך בינתיים זו הדמיה שמצאתי.

קבצים מצורפים

• פדיון הבן - הדמיה.jpg
    1.4 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
כדאי את השורה התחתונה במסגרת להפוך. זה קצת מוזר בעין. השאלה איך זה יסתדר לך. לגבי הצבעים תכהי קצת מדי חיוור.

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
אכן דיי חיוור.
אני הייתי מתחילה את הפסוק מלמעלה, ולא מלמטה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חיוור מאוד

• הוסף לסימניות
לי קצת מפריע הצבע הורוד, בסדר פדיון הבן,
קצת צבע של בת, לא?

• הוסף לסימניות
יפה מאד.. אבל אני הייתי משנה את צבע הכיתוב לקצת יותר כהה...אבל בסך הכל זה מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;501206:
יפה מאד,
אכן דיי חיוור.
אני הייתי מתחילה את הפסוק מלמעלה, ולא מלמטה.
בהצלחה!
מתחילים מלמטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;500782:
כדאי את השורה התחתונה במסגרת להפוך. זה קצת מוזר בעין. השאלה איך זה יסתדר לך. לגבי הצבעים תכהי קצת מדי חיוור.
נראה לך? להפוך את השורה למטה. לי זה לא כ"כ נראה. בכל אופן אבדוק בספרים אחרים נראה לי שכך מסדרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה