כללי כריכה לסידור שטרם נראה כמותה - שווה הצצה>>>

• הוסף לסימניות
שלום, ראשית תודה לכל אלו שהגיבו באשכול הקודם, כעת אשמח לשמוע את דעתכם על העיצוב הנוכחי.
מדובר בכריכה בהטבעה 4 גלופות זהב, בורדו, בלינד ומבריק.
זוהי כמובן ההדמיה אך היא מאוד קרובה למציאות אמנם קצת מורכבת לביצוע, ומהווה אתגר למפיק.
ההדמיה כמו גם הגלופות נעשו על טהרת האינדיזיין

(מסתבר שלא ניתן להעלות קובץ ששוקל יותר מ1 מ"ב)

קבצים מצורפים

• Region capture 20.png
    KB 632.5 · צפיות: 104
  • Region capture 21.png
    KB 703.4 · צפיות: 86
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י +FiX;1160430:
שלום, ראשית תודה לכל אלו שהגיבו באשכול הקודם, כעת אשמח לשמוע את דעתכם על העיצוב הנוכחי.
מדובר בכריכה בהטבעה 4 גלופות זהב, בורדו, בלינד ומבריק.
זוהי כמובן ההדמיה אך היא מאוד קרובה למציאות אמנם קצת מורכבת לביצוע, ומהווה אתגר למפיק.
ההדמיה כמו גם הגלופות נעשו על טהרת האינדיזיין

נשמע מרתק. אך אינני רואה שום קובץ מצורף.

• הוסף לסימניות
משום אני לא מצליח להעלות את הקובץ גם לא בפורמט png נכתב לי בחלון ההעלאה שגיאת העלאה
יש למישהו פיתרון

• הוסף לסימניות
שלח לי במייל, אנסה לעלות.
מחכה לראות

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 12.png
    KB 946.7 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
תודה גרפיקנער

הצלחתי גם אני להעלות מסתבר שא"א להעלות יותר מ1 מ"ב

• הוסף לסימניות
עבודה חביבה בהחלט.

יש הרבה מאד מה לשפר בה, הן ברמת העיצוב ובעיקר בביצוע הלא ריאלי בעליל

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד!
לא הצלחתי להבין איפה יש הטבעה עם פוייל שקוף, ואיפה יש הטבעה רגילה.

• הוסף לסימניות
נקי כפיים - אפשר פירוש ל'ביצוע לא ריאלי'?

• הוסף לסימניות
הפויל השקוף יוטבע על החלון השקוף מעל הדלת כפי שמתבקש, וכמו"כ על המסגרות שבתוך הדלת ועל הכיתוב שעל הקשת.

אגב, את הפסוק הנ"ל אומרים כשנכנסים לבית הכנסת ומכאן הרעיון ליצור מעין דלת של בית כנסת ובשדרה אגב, יש חלון...

• הוסף לסימניות
ארוך, מורכב ומסובך להסביר פה, ואני לא משוכנע שיש מי שרוצה להאזין.

באם יהיה רצון אשמח לייעץ בע"פ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;1160492:
עבודה חביבה בהחלט.

יש הרבה מאד מה לשפר בה, הן ברמת העיצוב ובעיקר בביצוע הלא ריאלי בעליל

הביצוע ריאלי מאד והוא נבדק ע"י בעלי מקצוע הן בתחום ההטבעות והן בתחום הגלופות, כמובן שלא בדקויות של ההדמיה, נדרשים אי אלו השמנות וכדו'

בקשר לשיפורים:
א. כל דבר יש מה לשפר והרבה.
ב. אדרבה, פרט מה יש לשפר.
ג. זה המקסימום אולי שאפשר להפיק מאינדי' ולהדמיה אין צורך ביותר מזהף מה גם שההדמיה עצמה מתפרקת לגלופות אז למה לעבוד פעמים...

• הוסף לסימניות
רק שתדע ששקף הפויל לא דורש עוד גלופה. יש לך 3 גלופות זהב בורדו ובלינד + שקף פויל.
ועוד הערה, אתה כותב שזו הדמיה הקרובה ממש למציאות. אין מצב שזה דומה, אתה שמת אפקטים של הבלטות והצללות שבתכלס לא יראו כך ובעוצמות כאלו אפילו עם הלחץ הכי גדול והקרטון הכי עבה.
זו ממש טעות לבנות כך על הדמיות ולהתחבר אליהן ואח"כ להתאכזב...
תעלה את הקבצים הוקטוריים שחור לבן ואז אפשר יהיה לתת חוות דעת ומה לתקן בכדי שיוכלו לבצע את העבודה.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, למה בחרת להכין גלופות באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
בקשר לפויל השקוף, הוא אכן דורש עוד גלופת בלינד נוספת, דהיינו בלינד ללא שקוף ובלינד כולל שקוף.
בקשר להדמייה, הצללות הן בשביל להדגיש את הלחיצות, וההבלטות הן אפקטים שאכן קיימים במציאות

בקשר לשאלתך מדוע בחרתי לגלף גלופות באינדי',
אז כך, נסיתי את השיטות המקובלות, (אילוס') ומצאתי שהדרך הקלה והנוחה - באמצעות טכניקות שפיתחתי - היא להתחיל משלב ההדמייה וליצור אותה באינדיזיין, ולאח"מ לפרק אותה בעצמה הנה מס' דוגמאות

קבצים מצורפים

• Region capture 23.png
    KB 608.5 · צפיות: 60
  • Region capture 22.png
    KB 615.8 · צפיות: 46
  • Region capture 24.png
    KB 521.1 · צפיות: 44
  • Region capture 25.png
    KB 359.3 · צפיות: 48
  • Region capture 26.png
    KB 766.3 · צפיות: 43
  • Region capture 28.png
    KB 444.1 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!!!!!!
מקצועי ומרשים...

וסתם הצעת הגשה קטנה... (לא הייתי 'מערבבת' פה גם את העיטור השני).

קבצים מצורפים

• Region capture 21.png
    KB 391.9 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
זו ממש טעות כך לבנות על ההדמיה! ואני אומרת מנסיון רב...
אני מבינה שאתה מעצב ובונה את הכריכה ממש לתוך ההדמיה ואח"כ מפרק אותה לגלופות.
אם אתה רוצה להתמקצע ולהתקדם בגלופות, אתה חייב לסגור את פוטושופ עם האפקטים וההבלטות. לבנות את העיצוב בשחור לבן וקטורי טהור בתוכנה וקטורית. רק כך בונים גלופות.
בשלב הסופי אתה יכול להיכן הדמיה ללקוח ולעצמך, אבל למען השם אסור לתת בה יותר מידי הצללות להדגשת הלחיצות ואפקטים. במציאות לא מגיעים לתוצאה כזו. בחיים.

• הוסף לסימניות
אם אתה מעלה עבודות אך ורק כדי לקבל מחמאות, ציין זאת בראש האשכול.

באה גרפיקאית בעלת רזומה מכובד בתחום הספציפי- גב' START הנכבדה ומנסה לרמוז לך בעדינות כדי לא לפגוע חלילה, והיא יודעת היטב על מה היא מדברת,

נסה להפנים ולקבל, ולא לתרץ ולהפסיד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י +FiX;1160521:
בקשר לפויל השקוף, הוא אכן דורש עוד גלופת בלינד נוספת, דהיינו בלינד ללא שקוף ובלינד כולל שקוף.
בקשר להדמייה, הצללות הן בשביל להדגיש את הלחיצות, וההבלטות הן אפקטים שאכן קיימים במציאות

שקף הפויל הוא שקף. הוא לא עוד גלופה!

• הוסף לסימניות
נראה מרשים ביותר!
הפריעה לי חלוקת שני החלונות מתחת לכותרת של שם הסידור, זה מתנגש באותיות
לעניות דעתי היה כדאי לאחד שם את שני החלונות שתהיה מסגרת אחת מתחת לכותרת, כדי לא להכביד על העין וכדי לתת לה מסגרת תוחמת מסביב, ולא כך שנראה שהאותיות תקועות על השער

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה