כללי כריכה לסידור שטרם נראה כמותה - שווה הצצה>>>

• הוסף לסימניות
גם אני בונה גלופות באינדיזיין (כי את התוכנה הזאת אני פשוט מכיר טוב ושם אני הכי מסתדר)
אך הדמיות אני עושה תמיד בפוטושופ.

אודה לך מאוד מר FIX באם תואיל לשתף אותנו בתהליך העבודה שלך באינדיזיין, זה נשמע מאוד מעניין!

מצורף דוגמא מעבודה של גלופות באינדיזיין (בלינד וזהב על PU בצבע של ההדמייה) + הדמייה בפוטושופ:

קבצים מצורפים

• כריכה 04.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 51
  • כריכה 042.jpg
    KB 4.7 · צפיות: 40
  • עובי שדרה 02.jpg
    KB 15.2 · צפיות: 35
  • עובי שדרה 022.jpg
    KB 5 · צפיות: 40
  • הדמייה סידור עבודת הלוי לפרוג.jpg
    KB 278.6 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
זה לא משגע לעבוד על וקטור באינדזין?
הכלים שם לפי מה שניסיתי די מוגבלים. הייתי צריך לעבוד באילוס' ולהעתיק לאינדי.

• הוסף לסימניות
אתמר היקר כריכה מהממת סוף הדרך, ממש משרת את קהל המטרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1162196:
זה לא משגע לעבוד על וקטור באינדזין?
הכלים שם לפי מה שניסיתי די מוגבלים. הייתי צריך לעבוד באילוס' ולהעתיק לאינדי.

אתה עובד הרבה על אינדי'?

• הוסף לסימניות
לא מספיק.
התחלתי לעבוד איתו די לאחרונה. בעוד שאת אילוס אני מכיר ישר והפוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1163244:
לא מספיק.
התחלתי לעבוד איתו די לאחרונה. בעוד שאת אילוס אני מכיר ישר והפוך.

אין כמו השילוב של אינדיזיין בין הוקטור לפיקסל
סתם לשם הדוגמא, הוא נותן לך אפקטים פיקסליים כגון הבלטות והצללות על אובייקטים וקטורים, כאשר האוביקט נשאר וקטורי, ורק האפקט פיקסלי (עם מסכה, לצורך הענין)

כשתתרגל לעבוד איתה, תמצא עוד הרבה מעלות טובות...

• הוסף לסימניות
אין כאן שום סוד מיוחד. הוא פשוט משתמש באפקטים של אינדי כדי ליצור את ההצללות. רעיון יפה.

• הוסף לסימניות
ואני עדין בדעה שלהכין גלופות בקורל זה התענוג האמיתי!
והדמיה בשתי שכבות מכינים בדקותים בפוטושופ במהלך העבודה לראות ולהתקדם ובסיום הסקיצה ללקוח.
הפספוס של הצעירים שלא לומדים אותה הוא גדול, במיוחד בהכנת גלופות.

אבל עזבו, העיקר זה מבחן התוצאה!

.

• הוסף לסימניות
ואת צודקת שבקורל זה תענוג להכין כמעט כל דבר, ומניסיון.
אבל בכל זאת, כפי שכתבת: העיקר זה מבחן התוצאה, ואין ספק - הוא עמד במבחן התוצאה בהצלחה מושלמת, גם בדרכו המקורית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה