כללי כריכה לסידור

• הוסף לסימניות
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• הדמיה לסידור.jpg
    הדמיה לסידור.jpg
    KB 255.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
נורא מיוחד יש בזה משהו חדשני ויחודי

• הוסף לסימניות
נראה יפה מאוד

אבל אם אני מבין נכון זה אמור להיות כריכה של סידור לילדים

אולי כדאי שתשאלי את הלקוח שלך אם הוא מעוניין בנוסף ל'שם שלי' גם 'כיתה' או 'בית ספר' וכד'...

כי מטבע הדברים לילדים צריך יותר פרטים.

הצעה בעלמא.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yonitimes;2194258:
נראה יפה מאוד

אבל אם אני מבין נכון זה אמור להיות כריכה של סידור לילדים

אולי כדאי שתשאלי את הלקוח שלך אם הוא מעוניין בנוסף ל'שם שלי' גם 'כיתה' או 'בית ספר' וכד'...

כי מטבע הדברים לילדים צריך יותר פרטים.

הצעה בעלמא.

בהצלחה!

בעטיפה למחברת פרטים אלו נחוצים, אבל בסידור מספיק שם בלבד.
תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
אוקיי, החכמתי, תודה!

• הוסף לסימניות
ב״ה

לי אישית קצת קשה עם שילוב שתי צבעים כל-כך חזקים.. אך נו שוין, מה אגיד ומה אדבר?! יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2194444:
ב״ה

לי אישית קצת קשה עם שילוב שתי צבעים כל-כך חזקים.. אך נו שוין, מה אגיד ומה אדבר?! יפה מאוד!

תגובה כזו ראוי שתמחק על ידי מגיבה...
ודי לחכימא שלא ברמיזא.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד.
שילוב מעניין של צבעים.

כיוון התלת מימד לא תואם כל כך את העמוד (העמוד צולם פנימה), לי אישית הפריע קצת בעין.

• הוסף לסימניות
העיצוב מהמם!
הצבעים משו........לא מסתדר.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2194444:
ב״ה

תחליפי לשני צבעים, יהיה לך קל :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה