- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;627197:המלצה שלי:
תוריד את החתימה,
זה נראה נעשה בוורד בצורה לא מקצועית.
זמן אין הרבה אבל בכל זאת להשתדלנכתב ע"י מי;627203:זה ממש לא נראה בוורד, חותם ידה של פוטושופ ניכר בהחלט.
אכן, לחץ הזמן ניכר בתוצאה, ואם כבר אין זמן לשפר, אז השאלה היא אם יש בכלל טעם לדון....
איזה צבע רקע כדאי לעשות?נכתב ע"י יאיר;627208:לדעתי שינוי צבע רקע - דחוף
וכן כל הכיתוב באותו צבע
כתב קטן ללא אפקטים
נראה לי כחול כהה,נכתב ע"י a.y.k;627210:איזה צבע רקע כדאי לעשות?
שאפו!!!!!!!!!!!!!!נכתב ע"י מי;627211:אשתדל להוריד את הכריכה לפוטושופ, ובל"נ תוך כמה דקות אתן איזושהי סקיצה שיש לי בראש.
ככה הלוקח רוצה תמונה למעלה וכיתוב למטהנכתב ע"י מי;627211:מפריע לי מאד שהבניין עומד באוויר, במיוחד משום שמתחתיו יש טקסט בשורות קצרות וממורכזות, שמשמשות כעמוד תמך לא יציב במיוחד...
גם הנר נשמה עומד קצת "תקוע".
אשתדל להוריד את הכריכה לפוטושופ, ובל"נ תוך כמה דקות אתן איזושהי סקיצה שיש לי בראש.
כחול כהה לא כל כך יפה עם התמונות כבר ניסיתינכתב ע"י איצה מאייר;627212:נראה לי כחול כהה,
השאלה איך זה יסתדר עם התמונות.
בורדו עם נגיעות חום?נכתב ע"י a.y.k;627219:כחול כהה לא כל כך יפה עם התמונות כבר ניסיתי
נכתב ע"י a.y.k;627216:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים