כללי כריכה לספר ביוגרפיה

• הוסף לסימניות
אודה לחוות דעתכם על העיצוב, הפונט, הקומפוזיציה וכל השאר.

תודה!

(הטקסט מאחור ישתנה. להמחשה בלבד.)

קבצים מצורפים

• 1כריכה.JPG
    KB 220.6 · צפיות: 89
  • חלק ב.JPG
    KB 403.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית. אבל ראיתי לנכון להאיר מנקודת מבטי - אם התכוונת שיראה כאילו הרב הוא מאיר, זה נראה שהאור פורץ ממקום כלשהו מאחורי ראשו (ליתר דיוק: עורפו), ולא ממנו. (ולדעתי זה קצת פוגם במראה הכללי שלו.)

• הוסף לסימניות
תרככי את האור, זה נראה דוקר וכואב.
צריך להיות הגיון לתאורה.

• הוסף לסימניות
צודקים, תודה.
עכשיו האור כן נראה יוצא ממנו?
אם לא, איך גורמים לו להיראות כך?

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 430.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לא אהבתי את הפונט של אב הרחמים? אבל הכריכה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד חוו"ד בעניין הפונט, כי גם אני התלבטתי, אבל הלקוח אהב.
וכן כל הערה או הארה אחרת תתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לך לבקש מהלקוח תמונה מוצלחת יותר.
הפונט בסדר גמור!

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים בפרטי.
אשמח לשמוע עוד.

• הוסף לסימניות
הגוונים מדהימים, הרושם הכללי עוצמתי במיוחד
הצד האחורי יפהפה
הצד הקדמי אולי קצת עמוס, אני תוהה על מה אפשר לוותר
אולי על המדרגות? יש בהן איזה עומק רעיוני?
זו התמונה שצבעת? נראה אוטנטי לגמרי!
הבעיה הגדולה בקשר לאור ה'אחורי' בתמונה הזו -
יש בעיה כבר בתמונה עצמה, שהתנוחה של הרב כפופה קצת מן הצוואר, כאילו משהו דוחף לו את הראש מאחור. מהסיבה הזו צריך להיזהר יותר מהרגיל לא למקם לו פריטים מאחורי הראש, כי אז זה מדגיש את התנועה של הראש לפנים (כרגע נראה כאילו האור דוחף אותו מאחור).
אולי אפשר היה לנסות לשים את הרב בשמאל ושהאור יפרוץ רק ממנו וימינה ובשמאל יהיה חשוך או שהוא יהיה ממש צמוד לקצה השמאלי ואפילו קצת מוסתר בו, ולראות איך זה מתקבל. אולי אפשר להפוך פליפ לתמונת הפנים ולנסות אותו דבר בהפוך, אולי זה יהיה יפה יותר אם האור יפנה שמאלה.
או להגדיל מאוד את תמונת הרב שתופיע בשמאל ולהשאיר רק אחד מהעמודים ועליו הספרים, שיישאר למטה בימין... ואולי את השני להעביר לשמאל?
הכול סתם הצעות, לא יודעת איך זה יתקבל, בכל זאת הייתי מנסה כל מיני ניסיונות כאלה.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אוי, עפרה, כמה שאת צודקת!

את התמונה א"א להחליף, כי זו התמונה הידועה של הרב ואותה הם רוצים בכל מקרה, וחוץ מזה עבדתי שעות לצבוע אותה משחור-לבן.

הדבר העיקרי שהם רוצים בכריכה (מלבד התמונה) הוא קרני האור. לכן אני לא יכולה לוותר עליהן או להבהיר אותן משמעותית.
מה שכן ניסיתי - לעמעם אותם מן המרכז, ונראה לי שבכך פתרתי את הבעיה.

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• כריכה5.jpg
    KB 341.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
הגוונים מקסימים
הצביעה של התמונה מדהימה
לגבי האור, הוא יכול להיות יותר קשה
המרכז שלו חייב לרדת, לאמצע הדמות הכוללת של הרב, משהו באזור קצוות הזקן, אפילו למטה יותר.
אופציה- להוסיף מאחורי הדמות מברשת מרוככת מאד (לבן, בלי שקיפות)

• הוסף לסימניות
התאורה היא קצת לא אור אלא של זום וכדו'
הייתי לוקח מברשת מרכך ופשוט צובע אור מסביב.
או אור שיותר מבוסס ולא מורכב מקוים אלא בבסיס לפחות יותר מגוש.

• הוסף לסימניות
עכשיו נראה יותר טוב?
אני כבר לא רואה כלום בכריכה הזו, והיא חייבת להישלח לדפוס...

קבצים מצורפים

• כריכה 3.JPG
    KB 619.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הטורבן שלו חתוך מדי חד בקצוות.

• הוסף לסימניות
האור מפריע בכל צורה שהיא.
השילוב שלו עם הרקע הברוגונדי לדעתי לא מספיק משתלב.
אני הייתי הולך על רקע כחלחל-ענני-שמיימי והילה מסביב לרב במקום קרני האור (רק כדי לרצות את מפיקי הספר).
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
גם אני חשבתי על הילה, תשחקי בהגדרות עד שתגיעי להילה נראית אבל מרוככת, ואת הקרניים תבהירי מאוד. ההילה היא גם סוג של אור, ואולי זה יספק אותם ויראה טוב יותר, סתם הצעה, תנסי.

בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה